Aziatische shiitake

Ingrediënten

15 shiitake schoongemaakte en in stukjes gesneden
8 stuks mini bok- tjoy in de lengte gesneden ( te koop in de toko)
1 eetlepel sushiazijn
2 eetlepels sojasaus
1 dl water
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel kokossuiker
1 teentje knoflook fijngesneden
2 stuks sjalotten fijngesneden
Zwarte en witte sesamzaadjes
Peper en zout

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

 

Meng in een kom de azijn, sojasaus, kokossuiker en het water door elkaar en voeg wat zout en peper toe.Verhit de olie in een pan en bak de knoflook en de sjalot kort aan.Voeg de in stukjes gesneden shiitake toe en bak deze kort mee.Voeg dan de mini bok- tjoy toe en bak deze twee minuten mee.Voeg dan het kruidenmengsel toe uit en breng alles aan de kook Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met de zwarte en witte sesamzaadjes.