Augustus fouche chocolade scones recept

Ingrediënten

300 gr zelfrijzend bakmeel
10 gr cacao poeder
100 gr chocolade fijngesneden
2 tl bakpoeder
50 gr boter
20 gr suiker
1 dl melk
1 ei
½ theelepel zout
merg van ½ vanillestokje

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Augustus Fouche chocolade scones voor de willie wonka workshop

Meng alle ingrediënten door elkaar in een kom tot een soepel deeg. Leg dit deeg dan op een met bloem bestoven werkbank en rol het uit tot een plak met een dikte van 2 cm. Steek met een ronde steker rondjes uit het deeg, en modeleer de rondjes zo dat ze er niet heel erg strak meer uit zien. Leg de scones op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de scones +/- 10 minuten op 170c.