Aubergine recept uit de cubaanse keuken fritada de berenjenas

Ingrediënten

1 dl zonnebloemolie
2 uien fijngesneden
2 teentjes knoflook fijngesneden
2 aubergines geschild en in blokjes van 2cm gesneden
4 tomaten in blokjes gesneden
1 eetlepel fijngesneden peterselie
Zout
peper

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (non alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
  • Inclusief de BTW
  • Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 pp euro p.p.

Bereiding

Verhit de olie in een pan en bak op laag vuur de uien en de knoflook kort aan.Zet het vuur dan hogervoeg de aubergine toe en bak deze 8 minuten.Voeg dan de tomaten toe en laat dit zachtjes door pruttelen totdat de aubergine gaar is.Haal dan de pan van het vuur en voeg de peterselie toe.Breng op smaak met zout en peper.