Meer informatie bel: 030 7370051 info@keukenvuur.nl

Aubergine recept met rode peper uit de Maleisische keuken (Terung Sambalkeuken Belacan)

Aubergine met vissaus en rode peper naar Maleise recept
Recepten uit de Maleise keuken

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 300 gr aubergine in de lengte doormidden gesneden
– 1 theelepel zout
– 1 liter water
– 2 rode pepers in ringen gesneden
– 3 theelepels vissaus
– Sap van 2 limoenen

Bereiding:

Doe het water en het zout in een pan en breng dit aan de kook.Leg hierin de aubergine en kook deze zachtjes gaar.Meng ondertussen de pepers , vissaus en het limoensap goed door elkaar in een kommetje. Haal als de aubergine gaar is deze uit het water en leg het op een mooie bord. Giet dan de dressing erover en serveer als bijgerecht

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
lokale markt Siep Raep Cambodja
Salade van Jackfruit met oesterzwammen en basilicum naar Cambodjaanse recept
lokale markt Siep Raep Cambodja
Cambodjaanse salade van groen mango gerookte vis en gedroogde garnalen
Recepten uit de Maleise keuken
Visfilet in pittige tamarinde saus een specialiteit uit de Maleise keuken
Lolly van citroengras gevuld met kippengehakt Streetfood uit Loas
Citroengras gevuld met kippengehakt het Streetfood uit Laos