Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Hoofdgerechten » Aubergine recept met rode peper uit de maleisische keuken (terung sambalkeuken belacan)
Aubergine recept met rode peper uit de maleisische keuken (terung sambalkeuken belacan)
Ingrediënten
300 gr aubergine in de lengte doormidden gesneden
1 theelepel zout
1 liter water
2 rode pepers in ringen gesneden
3 theelepels vissaus
Sap van 2 limoenen
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Aubergine met vissaus en rode peper naar Maleise recept
Doe het water en het zout in een pan en breng dit aan de kook.Leg hierin de aubergine en kook deze zachtjes gaar.Meng ondertussen de pepers , vissaus en het limoensap goed door elkaar in een kommetje. Haal als de aubergine gaar is deze uit het water en leg het op een mooie bord. Giet dan de dressing erover en serveer als bijgerecht
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































