Meer informatie bel: 030 7370051 info@keukenvuur.nl

Aubergine recept met rode peper uit de Maleisische keuken (Terung Sambalkeuken Belacan)

Aubergine met vissaus en rode peper naar Maleise recept
Recepten uit de Maleise keuken

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 300 gr aubergine in de lengte doormidden gesneden
– 1 theelepel zout
– 1 liter water
– 2 rode pepers in ringen gesneden
– 3 theelepels vissaus
– Sap van 2 limoenen

Bereiding:

Doe het water en het zout in een pan en breng dit aan de kook.Leg hierin de aubergine en kook deze zachtjes gaar.Meng ondertussen de pepers , vissaus en het limoensap goed door elkaar in een kommetje. Haal als de aubergine gaar is deze uit het water en leg het op een mooie bord. Giet dan de dressing erover en serveer als bijgerecht’s.

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
Alle recepten-voor-de-mexico-kookworkshop
Ovenschotel van kip met Mexicaanse peper tortillachips en avocado
Streetfood recepten keukenvuur
Zo maak je gevulde pannenkoeken het Streetfood uit India Pantaras
Vietnamese recepten
Zoete aardappel taartje met gamba het Streetfood van Vietnam
Vietnamese recepten
Varkensvlees gegaard in kokosmelk op de Vietnamese manier