Atjar van hollandse asperge op de snelle manier

Ingrediënten

500 gr Hollandse asperges
1 theelepel zout
3 eetlepels dressing van de sushimix

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (non alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
  • Inclusief de BTW
  • Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 pp euro p.p.

Bereiding

Schil de asperges met behulp van een dunschiller 2x en maak van deze schillen aspergebouillon. Schil de asperges verder in de lengte met een dunschiller en doe deze schillen in een kom. Voeg dan het zout toe en meng dit goed door. Laat dit 8 minuten met het zout marineren en knijp dan het overtollige vocht uit. Meng de schillen dan met de sushidressing en laat dit 30 minuten intrekken.