Aspergeschuim uit de kidde recept voor 0,5 liter

Ingrediënten

2 dl slagroom
5 gr gelatine
100 gr gekookte asperge
1 dl kookvocht van de asperge
1 theelepel zout
¼ theelepel gemalen nootmuskaat

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Aspergeschuim uit de kidde dit recept is voor 0,5 liter kidde

Week de gelatine in koud water. Verwarm het kookvocht van de asperges,  los hierin de gelatine op en draai dit samen met de asperges in een keukenmachine glad. Haal dit door een zeef en meng dit met de slagroom, zout en de nootmuskaat. Vul een kidde van een halve liter met dit mengsel druk er een gaspatroon  op en zet de kidde minimaal 3 uur in de koelkast.