Asperges gefrituurd in een beslag van witbier en oude kaas

Ingrediënten

400 gr beetgaar gekookte asperges
250 gr bloem
2 dl wit bier
60 gr boter gesmolten
1 eidooier
2 eiwitten
1 theelepel nootmuskaatpoeder
150 gr oude kaas geraspt
peper uit de molen
½ theelepel zout

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Inclusief de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70 euro p.p.

Bereiding

Asperges gefrituurd in een beslag van witbier en oude kaas

Meng in een kom de bloem, bier, boter, eidooier, eiwit, nootmuskaatpoeder, geraspte kaas, zout en peper tot een egaal beslag. Haal dan 1 voor een de asperges door het beslag en frituur goudbruin op 180c.