Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Asperge miso keukenvuur
Ingrediënten
Asperge miso basis
1 kg asperge bijna beetgaar
125 gr getoost rijstebloem
Aspergillus
Zwarte knoflook asperge miso
1500 gr aspergekoji
400 gr gefermenteerde knoflook
1000 gr gekookte linzen
500 gr gekookte sushirijst
8% zout
Asperge miso soja
1400 gr aspergekoji
1000 gr gekookte sojaboon
600 gr gekookte rijst
7%
Asperge miso mix
2100 aspergekoji
700 gr sojaboon gekookt
800 gr spliterwten gekookt
1000 gr linzen gekookt
8 %
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Asperge miso basis maken op gastronormbak met papier.
Na dat proces blijft er 800 gr aspergekoji over.
mengen met 1500 gr gekookte witte bonen en 5% zout.
8 weken fermenteren is wel minder lang houdbaar verhogen tot 7-8%
Bewaren in de koeling.
Zwarte knoflook asperge miso
4 maanden gefermenteerd bewaren in de koelkast.
Asperge miso mix
minst met witte bonen is het lekkerst.