Asperge miso keukenvuur

Ingrediënten

Asperge miso basis

1 kg asperge bijna beetgaar
125 gr getoost rijstebloem
Aspergillus

Zwarte knoflook asperge miso

1500 gr aspergekoji
400 gr gefermenteerde knoflook
1000 gr gekookte linzen
500 gr gekookte sushirijst
8% zout

Asperge miso soja

1400 gr aspergekoji
1000 gr gekookte sojaboon
600 gr gekookte rijst
7%

Asperge miso mix

2100 aspergekoji
700 gr sojaboon gekookt
800 gr spliterwten gekookt
1000 gr linzen gekookt
8 %

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Inclusief de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70 euro p.p.

Bereiding

Asperge miso basis maken op gastronormbak met papier.
Na dat proces blijft er 800 gr aspergekoji over.
mengen met 1500 gr gekookte witte bonen en 5% zout.
8 weken fermenteren is wel minder lang houdbaar verhogen tot 7-8%
Bewaren in de koeling.

Zwarte knoflook asperge miso

4 maanden gefermenteerd bewaren in de koelkast.

Asperge miso mix

minst met witte bonen is het lekkerst.