Arroz con leche dessert uit de keuken van costa rica

Ingrediënten

Ingrediënten:
- 1 blikje gecondenseerde melk
- 1,3 ltr melk
- 2 dl water
- 200 gr rijst
- merg van een vanillestokje
- 1 st kaneelstokje
- 25 gr rozijnen
- ½ theelepel nootmuskaatpoeder

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Hoe maak je dit gerecht?

Bereiding:
Doe de rijst samen met de melk, kaneelstokje, water, merg van de vanille en het nootmuskaatpoeder in een pan en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager en laat dit onder voortdurend roeren 5 minuten zachtjes koken. Voeg dan de gecondenseerde melk toe en blijf goed roeren. Laat dit oplaag vuur gaar worden en voeg op het laatste moment de rozijnen toe.