Arroz con leche dessert uit de keuken van costa rica

Ingrediënten

1 blikje gecondenseerde melk
1,3 ltr melk
2 dl water
200 gr rijst
merg van een vanillestokje
1 st kaneelstokje
25 gr rozijnen
½ theelepel nootmuskaatpoeder

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken tijdens een kookworkshop bij kookstudio keukenvuur
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Doe de rijst samen met de melk, kaneelstokje, water, merg van de vanille en het nootmuskaatpoeder in een pan en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager en laat dit onder voortdurend roeren 5 minuten zachtjes koken. Voeg dan de gecondenseerde melk toe en blijf goed roeren. Laat dit oplaag vuur gaar worden en voeg op het laatste moment de rozijnen toe.