Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Basisrecepten » Anchoiade recept lekker voor bij de salade
Anchoiade recept lekker voor bij de salade
Ingrediënten
125 gr gezouten ansjovis
3 teentjes knoflook fijn gesneden
1 dl olijfolie
1 eetlepel witte wijn azijn
peper uit de molen
1 eetlepel kappertjes
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Anchoiade dressing recept lekker voor door de salade
Leg de ansjovis in een kom en vul deze met zo veel water dat de ansjovis net onder staat. Laat de ansjovis 20 minuten in het water staan en giet het water dan af. Herhaal dit proces drie keer zodat de ansjovis minder zout is. Doe na de derde keer de ansjovis in de keukenmachine en draai dit samen met de knoflook op. Voeg dan de olie en de witte wijn azijn toe en een beetje peper uit de molen.
Ook lekker:
Manchego boter met agua de valencia
Droge kruidenmix marinade voor vlees van de big green egg- grill dome
Rillette van kabeljouw en artisjokken rillettes d morue et artichauts
Varkensvlees met verse groene peperbes naar thais recept
Kroeung smaakmaker uit de keuken van Cambodja
Dressing van big chouffe
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































