Anchoiade recept lekker voor bij de salade

Ingrediënten

125 gr gezouten ansjovis
3 teentjes knoflook fijn gesneden
1 dl olijfolie
1 eetlepel witte wijn azijn
peper uit de molen
1 eetlepel kappertjes

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Anchoiade dressing recept lekker voor door de salade

Leg de ansjovis in een kom en vul deze met zo veel water dat de ansjovis net onder staat. Laat de ansjovis 20 minuten in het water staan en giet het water dan af. Herhaal dit proces drie keer zodat de ansjovis minder zout is. Doe na de derde keer de ansjovis in de keukenmachine en draai dit samen met de knoflook op. Voeg dan de olie en de witte wijn azijn toe en een beetje peper uit de molen.