Aardappelwafel

Ingrediënten

200 gr bloem
100 gr zelfrijzend bakmeel
15 gr zout
4 eieren
3 dl melk
1 dl olijfolie
750 gr droge aardappelpuree
50 gr gesnipperde sjalot
40 gr zongedroogde tomaat
1 teentje knoflook fijngesneden
150 gr oude geraspte kaas
1/2 bosje bieslook fijngesneden

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Aardappel wafels lekker recept voor vegetarische gasten

 

Meng de bloem, zelfrijzend bakmeel, zout, eieren, melk, olijfolie, aardappelpuree, sjalot, gedroogde tomaat en knoflook goed door elkaar in een kom.Bak de wafels goudbruin en gaar in een wafelijzer. Haal de wafels er dan uit en bestrooi deze met de oude kaas en de bieslook.Tip: serveer er een mooie salade bij.