Aardappelsoep recept van opperdoezenronde met balsamico

Ingrediënten

350 gram opperdoezer ronde
7,5 dl groentenbouillon
0,5 dl witte wijn
8 takjes tijm
3 dl creme fraiche
1,5 dl balsamico azijn
300 gr schapenkaas

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Soep van opperdoezenronde met schapenkaas en balsamico

Schil aardappel met dunschiller.Verwarm de groentenbouillon in een pan. Kook de aardappels gaar in de groente fond met de deksel op de pan .Als de aardappels gaar zijn zet dan het vuur uit en laat de aardappels afkoelen in de fond.Draai met  een staafmixer of keukenmachine  de massa glad.Voeg balsamico, tijm en crème fraîche toe  en breng op smaak met zout.