Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Aardappelsoep recept van opperdoezenronde met balsamico

Ingrediënten
350 gram opperdoezer ronde
7,5 dl groentenbouillon
0,5 dl witte wijn
8 takjes tijm
3 dl creme fraiche
1,5 dl balsamico azijn
300 gr schapenkaas
Indonesische kookworkshop

- Inclusief (alcoholische) consumpties
- minimaal 10 deelnemers
Normaal: 70 euro p.p.
Nu: 65 euro p.p.
Bereiding
Soep van opperdoezenronde met schapenkaas en balsamico
Schil aardappel met dunschiller.Verwarm de groentenbouillon in een pan. Kook de aardappels gaar in de groente fond met de deksel op de pan .Als de aardappels gaar zijn zet dan het vuur uit en laat de aardappels afkoelen in de fond.Draai met een staafmixer of keukenmachine de massa glad.Voeg balsamico, tijm en crème fraîche toe en breng op smaak met zout.