Meng Aardappel aubergine curry een heerlijk gerecht voor een mooie zomerse avond.

Snij de aubergine in blokjes en doe deze in een vergiet. Bestrooi de aubergine met wat zout en laat het zout minimaal 10 minuten intrekken. Schil de aardappels en snij deze in klein blokjes. Maak de sjalotten schoon en snij deze in kleine blokjes.

Verhit een beetje olie in een pan en rooster kort de komijnzaadjes aan. Meng er dan de sjalotten door en bak deze op laag vuur kort mee. Voeg dan de peper, komijnpoeder, korianderpoeder, kurkuma, kerriebladeren, gember en asafoutida toe en meng dit door. Voeg dan de aardappels en het water toe meng dit goed door en laat de aardappels met een deksel op de pan 2 minuten stoven. Haal ondertussen de aubergine uit het vergiet en knijp het overtollige vocht eruit. Meng de aubergine dan door de aardappels en stoof net zo lang totdat alles beetgaar is. Breng de aardappel aubergine curry op smaak met garam masala en amchoor poeder en garneer af met koriander. Serveer bij de aardappel aubergine curry een lekker tomatenrelish

Indiase keuken kookworkshop bij kookstudio Keukenvuur in Utrecht:

Gezellig samen een Indiase maaltijd bereiden? Volg dan een kookworkshop uit de Indiase keuken bij kookstudio KEUKENvuur. Buiten de Indiase keuken hebben wij nog veel meer kookworkshops in ons assortiment. Wat is er nou leuk aan het volgen van een kookworkshops:

  • De gerechten zijn zo ontwikkeld dat iedereen er mee aan de slag kan.
  • Na het bereiden gezellig samen tafelen.
  • Ook leuke als teamuitje, teambuilding
  • Na het koken krijg je de recepten mee naar huis.
  • De workshop word begeleid door een professionele kok.

 

Op onze website kun je een compleet overzicht vinden van alle kookworkshops. Vind je het moeilijk om een keuze te maken , gebruik dan onze keuzenhulp. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. We nemen alle preventieve maatregelen volgens de Covid richtlijnen.