Pinksterspecial 2018 – wat te doen met Pinksteren?

Traditiegetrouw is Pinksteren een belangrijke dag voor pretparken, woonboulevards en dierentuinen. Hele hordes gezinnen trekken er dan met de kinderen op uit voor een dag vol plezier. Tegenwoordig zijn er ook veel andere uitjes. Muziekfestivals en foodtruckfestivals worden bijvoorbeeld steeds populairder.

Maar, voor ieder uitje geldt: een goed begin is het halve werk en een hele dag lopen in het pretpark maakt hongerig! ’s Ochtends een uitgebreide Pinksterbrunch of ’s avonds een lekker diner? Wat zet jij met Pinksteren op tafel?

Samen eten met Pinksteren

Bij het ontbijt kom je met croissantjes, verse broodjes en versgeperst sap natuurlijk al een heel eind. Om het extra bijzonder te maken kan je er zelfgemaakte jam bijdoen of heerlijk zoete (Spaanse)

wentelteefjes.

Niet alleen het ontbijt is een mooie gelegenheid om met Pinksteren gezellig aan tafel te zitten. Een heerlijk diner of een barbecue is vaak een groot succes. Meestal is het weer tijdens Pinksteren erg goed en buiten eten behoort vaak tot de mogelijkheden.

Zelf koken met Pinksteren, of toch niet?

Toegegeven, niet iedereen zal zin hebben om na een dagje op stap nog lang in de keuken te staan. Even met de kids langs de MacDonalds of gezellig met z’n allen uit eten is dan ook een veelvoorkomend ritueel tijdens Pinksteren.

Echter, wist je dat je ook heerlijk thuis kunt eten, zonder al te veel moeite? Lekker eten hoeft namelijk niet ingewikkeld te zijn! Met wat streetfood of makkelijke borrelhapjes zet je eenvoudig allemaal lekkers op tafel zonder dat je daarvoor uren hoeft te koken.

Pinksterspecial 2018 – wat te doen met Pinksteren?

Pinksteren is natuurlijk bij uitstek de gelegenheid om niet alleen met het hele gezin, maar ook met de rest van de familie gezellig samen te eten. Eten maken voor grote groepen brengt helaas wel veel werk met zich mee.

Gelukkig is er een oplossing! Met overheerlijke catering aan huis zet je met Pinksteren zelfs voor de grootste groepen heerlijk eten op tafel. Kies je ervoor om het intiem te houden? Ga dan voor een kok aan huis. Kies samen met een van onze chefs het menu of laat je verrassen met een heerlijk diner.

Catering voor bedrijven? Privé kok voor bedrijven? Keukenvuur!

Laat een reactie achter