Unieke ideeën voor een personeelsuitje

Op zoek naar een leuk en origineel personeelsuitje om even te ontsnappen aan de werkdruk? Dan zit je bij KEUKENvuur op de juiste plek! Een personeelsuitje dat je samen met de chefs van KEUKENvuur plant is namelijk leerzaam én leuk. Hoe dat precies zit ontdek je in dit artikel.

Personeelsuitje

De voordelen van samen koken

Eten bereiden met je collega’s zorgt ervoor dat jullie samen tot rust komen en over wat anders kunnen praten dan het werk. De band die je ondertussen opbouwt zorgt ervoor dat het vertrouwen in elkaar groeit. Samen koken met collega’s, vrienden of familieleden: eten brengt iedereen samen. De voordelen van samen koken zijn oneindig. Allereerst verbeter je teamwork door met elkaar te koken. Samen zorgen voor een mooi en lekker resultaat op tafel vraagt namelijk om een goede samenwerking.

Ondertussen leert iedereen om beter met elkaar te communiceren en goed naar elkaar te luisteren. Door niet alles na te doen uit een boek, maar actief mee te doen met een gezamenlijke workshop, leer je om je creatieve brein te gebruiken. Leer van onze chefs over welke gerechten er gemaakt worden en welke ingrediënten jullie gebruiken. Dit maakt het niet alleen een leuk, maar ook een leerzaam personeelsuitje. Je hoeft geen keukenprinses of prins te zijn voor een gezellige avond met al je collega’s. Zie het vooral als een leuke avond om nog lang over na te praten. Ruil voor één avond het harde werken in voor een unieke ervaring, die ook nog eens leid tot een heerlijke beloning.

Boek kookworkshops in Utrecht

Met de diversiteit in onze kookworkshops is er keuze voor iedereen. Thaïs, Italiaans of Mexicaans leren koken? Geen probleem! Kijk je liever uit naar een speciaal thema, bijvoorbeeld koken met chocolade, bier, BBQ, insecten of whisky? De mogelijkheden zijn eindeloos. De gemiddelde kookworkshop duurt 3 uur, waarbij jullie onder begeleiding van een professionele chef-kok koken. Zo krijgen wij ruim de tijd om te werken aan heerlijke gerechten! Het is uiteraard mogelijk om rekening te houden wensen, voorkeuren en allergieën. Is het bijvoorbeeld belangrijk om met halal vlees, vegetarische of glutenvrije ingrediënten te werken, dan kun je dit bij de boeking vermelden. Komen jullie er niet uit? Probeer dan de kookworkshop keuzetest. Als hier geen workshop tussen zit waar jij van gaat watertanden, dan is het ook mogelijk om een kookworkshop op maat te maken. 

Onze kookworkshops in Utrecht organiseren wij in onze professionele kookstudio, gelokaliseerd in hartje Utrecht. KEUKENvuur biedt genoeg ruimte voor elk Mkb-bedrijf. Kom langs met een kleine groep of een grote groep: bij KEUKENvuur hebben wij ruimte om maximaal 100 mensen te ontvangen! Bij lekker eten horen natuurlijk ook drankjes, inclusief een biertje of een wijntje, waar wij voor zorgen. Ook zullen wij de boodschappen doen, zorgen we voor het benodigde keukengerei en zullen wij alles voorbereiden om een geslaagde avond te garanderen. Doe de kookworkshop keuzetest, boek direct een personeelsuitje of neem contact met ons op. Wij helpen je graag met het plannen van een leuke avond voor jou en je collega’s!

 

Laat een reactie achter