Over KEUKENvuur

Over KEUKENvuur

We zijn een team van professionele koks, dat het tot haar missie heeft gemaakt zoveel mogelijk mensen het plezier van koken over te brengen. We organiseren kookworkshops, kunnen de catering verzorgen of treden als kok aan huis bij u op. We richten ons zowel op particulieren als de zakelijke markt, waardoor we ook u uitstekend van dienst kunnen zijn.

Kookworkshops, catering of kok aan huis

Keukenvuur is gespecialiseerd in kookworkshops, geschikt om een nieuwe kookkunst onder de knie te krijgen, hiermee eens wat te experimenteren of wellicht een bijzondere gelegenheid te vieren.

Heeft u wat te vieren en zoekt u naar een originele invulling van de dag of de avond? Onze kookworkshops zijn altijd een succes, dankzij de actieve werkwijze en de heerlijke gerechtjes die jullie daarna zelf kunnen proeven. Daarnaast is Keukenvuur uw specialist op het gebied van catering. We verzorgen graag heerlijke hapjes en drankjes zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Wilt u uw verjaardag of een belangrijk zakelijk jubileum vieren?
Met een kok aan huis of kok op de zaak zorgt u voor een bijzondere avond, waarin de meest heerlijke smaken voorbij komen.

Benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn, of wenst u een offerte op maat?
Neem vrijblijvend contact met ons op, we zijn bereikbaar via 030 7370051 of neem contact op via het contactformulier.