Wie zijn wij?

We zijn een team van professionele koks, dat het tot haar missie heeft gemaakt zoveel mogelijk mensen het plezier van koken over te brengen. We organiseren kookworkshops, kunnen de catering verzorgen of treden als kok aan huis bij u op. We richten ons zowel op particulieren als de zakelijke markt, waardoor we ook u uitstekend van dienst kunnen zijn.

Over ons

Kookworkshops, catering of kok aan huis

Keukenvuur is gespecialiseerd in kookworkshops, geschikt om een nieuwe kookkunst onder de knie te krijgen, hiermee eens wat te experimenteren of wellicht een bijzondere gelegenheid te vieren.

Heeft u wat te vieren en zoekt u naar een originele invulling van de dag of de avond? Onze kookworkshops zijn altijd een succes, dankzij de actieve werkwijze en de heerlijke gerechtjes die jullie daarna zelf kunnen proeven. Daarnaast is Keukenvuur uw specialist op het gebied van catering. We verzorgen graag heerlijke hapjes en drankjes zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Wilt u uw verjaardag of een belangrijk zakelijk jubileum vieren?
Met een kok aan huis of kok op de zaak zorgt u voor een bijzondere avond, waarin de meest heerlijke smaken voorbij komen.

Benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn, of wenst u een offerte op maat?
Neem vrijblijvend contact met ons op, we zijn bereikbaar via 030 7370051 of neem contact op via het contactformulier.

Ontdek onze kookworkshops

We organiseren workshops als cursus om beter te leren koken, al is het ook vooral een gezellig uitje om samen lekker met eten bezig te zijn. We werken altijd vanuit liefde voor de ingrediënten en smaken, die we graag op jullie overbrengen. Het is op die manier het plezier dat net als het lekkere eten centraal staat tijdens iedere kookcursus in Utrecht die we organiseren. Wij zorgen er dan ook graag voor dat jullie genieten van zowel het bereiden als het diner dat daar natuurlijk op volgt.

Al onze cursussen en workshops zijn standaard goed geschikt voor beginners, omdat we u graag helpen met de basis. We leggen uit wat er belangrijk is om goed van start te gaan, terwijl we handige tips hebben voor iedereen met meer ervaring in de keuken.

Wij organiseren cursussen en workshops koken in Utrecht, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Kom een bedrijfsfeest vieren, organiseer een vrijgezellenfeest of kom gezellig met een groep vrienden langs. Het is vaak goed mogelijk om de precieze cursus of workshop af te stemmen op jullie persoonlijke wensen, waardoor het altijd een geslaagde dag zal worden.