De beste wensen voor 2023! Nu de nieuwjaarsviering achter de rug is en iedereen weer naar het werk toe gaat, is het hoog tijd om de nieuwjaarsborrel voor dit jaar in te plannen. Ben je nog op zoek naar een manier om een originele nieuwjaarsborrel te organiseren? Dan hebben wij de perfecte oplossing! Combineer een borrel met een kookworkshop. Zo sla je twee vliegen in één klap. Hoe dat precies zit? Dat ontdek je in dit artikel.

“Wist je dat… het nieuwjaar zoals wij dat kennen pas werd ingevoerd in 45 v.Chr? Bij de Romeinen begon het nieuwe jaar op 1 maart, totdat Julius Caesar de juliaanse kalender invoerde. Vanaf dat moment werd Nieuwjaarsdag op 1 januari gevierd. “

originele nieuwjaarsborrel

Een originele nieuwjaarsborrel organiseren

Wil je dit jaar een originele nieuwjaarsborrel organiseren, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Bij KEUKENvuur hebben wij ruime ervaring met het organiseren van borrels in combinatie met een kookworkshop. Of je nu met 10 of met 100 man komt borrelen: er is genoeg ruimte voor het hele team! 

Tijdens een kookworkshop in combinatie met een nieuwjaarsborrel leren jullie welke smaken er goed bij verschillende drankjes passen. Je leert ook hoe je een lekkere borrelplank maakt waarop hapjes liggen die bij iedereen in de smaak vallen. Zijn er mensen met allergieën of dieetwensen, dan kunnen jullie dit aangeven. Zo kan de chef hier rekening mee houden, waardoor de kookworkshop nieuwjaarsborrel voor iedereen lekker, veilig en gezellig is. 

Originele nieuwjaarsborrel waar iedereen blij van wordt 

Een nieuwjaarsborrel in combinatie met een kookworkshop heeft verschillende voordelen: 

  • je gaat aan de slag met het maken van heerlijke hapjes die bij de borrel passen 
  • de hele groep leert om beter met elkaar samen te werken 
  • je leert nieuwe kooktechnieken aan die je thuis ook kunt toepassen 
  • koken maakt je rustiger, omdat je je moet focussen op belangrijke taken
  • je weet precies wat je eet, omdat je de hapjes van de borrel zelf hebt bereid 

 

Een kookworkshop na de nieuwjaarsviering zorgt er dus niet alleen voor dat je met nieuwe kennis en een volle buik naar huis gaat. Het zorgt er ook voor dat mensen zich minder gestrest voelen en gemotiveerd raken om beter voor zichzelf te zorgen. Goed eten is namelijk essentieel voor een goede werking van het lichaam! 

Samen koken = samen leren

En dan bedoelen we niet alleen dat mensen samen kunnen leren koken bij KEUKENvuur. Kom je bijvoorbeeld samen met je collega’s of sportclub langs, dan leren jullie door het samen koken ook meer over samenwerken. Wil je dus een vliegende start maken op gebied van productiviteit, dan is het een goed idee om een kookworkshop in combinatie met een nieuwjaarsborrel te organiseren. Op die manier maak je het borrelen educatief, geef je collega’s de kans om te ontspannen én motiveer je de hele groep om beter met elkaar samen te werken dit jaar. 

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is bij het organiseren van een borrel in combinatie met een kookworkshop? Neem contact met ons op of lees er meer over op deze pagina

 

Laat een reactie achter