Hoe ouder je wordt, hoe lastiger het is om een bijzondere en unieke manier te vinden om je verjaardag te vieren. Andersom geldt dit ook! Hoe ouder iemand wordt, hoe lastiger het is om een origineel cadeau te bedenken. Wat geef je aan iemand die alles al heeft? In dit artikel ontdek je originele en bijzondere manieren om je verjaardag te vieren.

Originele en bijzondere manieren om je verjaardag te vieren: Abraham en Sarah

Het leven begint bij 40!

Ben je op zoek naar originele en bijzondere manieren om je verjaardag te vieren? Wat dacht je van een bijzonder diner aan huis? Een diner aan huis is de perfecte manier om je verjaardag te vieren op een zorgeloze manier. Wij verzorgen 3-gangen menu met dagverse ingrediënten waar jij en je gasten van kunnen genieten. Als je de avond extra speciaal wilt maken dan kun je ook kiezen voor de luxe variant. Hierbij zorgt Keukenvuur ook voor het opmaken van de tafel en krijg je een glas champagne om te proosten op je verjaardag.

Originele en bijzondere manieren om je verjaardag te vieren: Abraham en Sarah

Voor Abraham en Sarah worden er meestal grote feesten georganiseerd. 50 is een belangrijke leeftijd en daar hoort een goed feestje bij. Wil jij je niet bekommeren over de catering tijdens het feest? Wij nemen de catering graag uit handen. Of je nu gek bent op een specifieke lokale keuken of gek bent op Tapa’s, bij Keukenvuur is niets te gek. Wij verzorgen de catering op feesten en bijeenkomsten in heel Nederland. Wij stemmen de mogelijkheden graag met jou af zodat de catering op jouw verjaardagsfeest helemaal naar wens is.

Een leerzame verjaardag voor Isaac en Rebekka

Als je 60 jaar wordt dan vier je jouw verjaardag als Isaac of Rebekka, net zoals Abraham en Sarah bij 50 jaar. Voor velen is 60 jaar een hoogtepunt waarop je afscheid neemt van het verleden en je voorbereid op de toekomst. Dit is daarom de perfecte leeftijd om iets nieuws te leren. Boek bijvoorbeeld een workshop ‘koken met insecten’ om volledig uit je comfortzone te stappen en iets nieuws te leren. Je kunt een workshop volgen met een groep zodat de workshop gecombineerd kan worden met de viering van jouw 60ste verjaardag. Samen koken zorgt niet alleen voor een lekkere maaltijd maar ook voor een betere band met de mensen waar je van houd!

Een leerzame verjaardag voor Isaac en Rebekka

65 maar voorlopig nog niet achter de geraniums

Je mag dan wel ouder worden omdat de jaren voorbij vliegen, maar volgens ons ben je zo oud als je je voelt. Veel mensen die 65 worden staan nog volop in het leven en vinden het leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Maar wat geef je cadeau aan iemand die 65 jaar wordt? Waarom verras je ze niet met een leuke kook workshop! Of je nu kiest voor een workshop gericht op een lokale keuken of koken met speciale ingrediënten zoals whiskey, chocolade of bier. Bij Keukenvuur kun je uit talloze workshops kiezen waardoor er altijd een workshop te vinden is die perfect past bij de jarige job.

70 jaar: de leeftijd der sterken

Als je 70 jaar wordt dan zijn nieuwe herinneringen het enige wat je nog nodig hebt in het leven. Om nieuwe herinneringen te creëeren die voor altijd blijven hangen kun je ervoor kiezen om een kookworkshop te boeken bij Keukenvuur. Zo kun je met een groep een lekkere maaltijd bereiden met of voor de jarige. Door een maaltijd voor de jarige te bereiden maak je de avond extra speciaal en genieten jullie samen van een heerlijk menu.

80 jaar: de leeftijd der zeer sterken

Hoe ouder je wordt, hoe lastiger het is om je verjaardag op een memorabele manier te vieren. Als de jarige van rust en eenvoud houd dan kun je ervoor kiezen om een kok aan huis te boeken. Als je jouw 80ste verjaardag groots wilt vieren dan kunnen wij de catering op het feest verzorgen en als je toe bent aan een avond uit huis dan is een kookworkshop de perfecte manier om je verjaardag te vieren.

Originele en bijzondere manieren om je verjaardag te vieren

Een workshop met de hele afdeling

Is er iemand 12,5, 25 of zelfs 40 jaar in dienst? Kies ervoor om een kook workshop te boeken met de hele afdeling om het jubileum te vieren. Door samen te koken leren werknemers beter met elkaar samen te werken en vier je het jubileum op een unieke en memorabele manier! Zet degene die zoveel jaar in dienst is in het zonnetje door samen een kookworkshop te volgen en een lekkere maaltijd te bereiden. Na de workshop kunnen jullie als team genieten van een heerlijke zelf bereidde maaltijd onder het genot van een (alcoholisch) drankje. Dat is weer eens iets anders dan een bos bloemen en een kaart namens de afdeling!

Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden voor het vieren van een jubileum met een hele afdeling te bespreken.

 

 

Laat een reactie achter