Kookworkshop KEUKENvuur referenties

Nog niet overtuigd van de kookworkshops van KEUKENvuur? Hieronder de reacties die KEUKENvuur in de afgelopen tijd heeft ontvangen bij het vervullen van uiteenlopende kookworkshops. Voor zowel bedrijven als particuliere opdrachtgevers.

Sil is gewoon zo leuk!

Sil is gewoon zo leuk! We hebben hem weer gevraagd een workshop te doen tijdens ons bedrijfsweekend. De vorige keer was een groot succes en ook deze keer overtrof hij onze verwachtingen. Deze keer hebben we Sushi gemaakt en natuurlijk gegeten. Sil begeleidt de workshop met humor, heeft oog voor detail en weet iedereen bij de les te krijgen en te houden. Wat ons betreft wordt het een traditie tijdens onze bedrijfsweekendjes: de tweede avond is Sil-avond. Bedankt weer, Sil!

Justine Appelman

Tapas kookworkshop

Met een groep van 10 mensen van ons bedrijf en onze opdrachtgever een kookworkshop (tapas maken) gedaan.
Een geweldige avond, lekkere hapjes gemaakt met waar nodig nog wat extra instructies van Sil.
Een prima balans tussen samen koken en daarna gezellig samen tafelen waarbij je elkaar op een andere manier leert kennen en de stemming erin komt.
Een teambuildingsactiviteit om aan te raden…Sil bedankt!

Henk Otte projectmanager RWS

Kookworkshop Tijdens Bedrijfsweekenden

Het hoogtepunt van ons eerste bedrijfsweekend was toch wel de kookworkshop.

Mijn collega’s kwamen met zeer enthousiaste verhalen terug. Dank voor de geweldige tips en het heerlijke eten. Dit alles onder jouw humorvolle en professionele begeleiding.
Helemaal Top en voor herhaling vatbaar!

AES Security

Ter gelegenheid van een 65e verjaardag met 20 vriendinnen, kookworkshop luxe vijf-gangendiner

Het waren 20 vrouwen ! En het was een daverend succes!

Allereerst omdat hij een perfect menu had samengesteld, wat niet gemakkelijk was, want er waren enkele zéér bedreven kooksters bij! Maar door zijn goede voorbereiding was alles héél goed te doen en het smaakte voortreffelijk. Bovendien begeleide hij ons allen op een zeer prettige, rustige manier, zodat iedereen aandacht kreeg en wij allemaal het gevoel hadden dat het niet alleen een erg lekkere en gezellige, maar ook een leerzame middag was! Deze kookworkshop is zéker een aanrader!

Geweldig was de kookworkshop, die jij gegeven hebt. Ik heb er veel van geleerd en de voorbereiding was perfect geregeld, heel belangrijk om een lekker resultaat te krijgen. De sfeer was heel gezellig en ontspannen.
Toch was ik ook nieuwsgierig of alles wel zou lukken! 20 vrouwen tegelijk bezig met vier gerechten!! Maar alles liep voorbeeldig en het smaakte voortreffelijk!! Het was een heel gezellige avond om zo met elkaar bezig te zijn onder jouw leiding!! Bedankt Sil en groetjes van mij, Joke Costongs.

Joke Costongs

Kookworkshop Italiaanse keuken

De Italiaanse kookworkshop was geweldig; het samen koken is erg gezellig en goed voor de teamspirit! Het resultaat was mede door de goede en leuke begeleiding van Sil ontzettend lekker. Kortom; we hebben genoten.
De (nieuwe) kookstudio is fantastisch; erg mooi ingericht, heel sfeervol en ook fijn om in te werken. Het gemakkelijk en gratis parkeren voor de deur is natuurlijk ook een pre.
Bedankt voor de fijne avond Sil, namens alle collega’s van AircoRent.

Karin Eussen, AircoRent

Leer nieuwe gerechten koken samen met een echte chefkok!

Bekijk kookworkshops