Chef aan huis referenties

Nog niet overtuigd van de kookworkshops van KEUKENvuur? Hieronder de reacties die KEUKENvuur in de afgelopen tijd heeft ontvangen bij het vervullen van uiteenlopende kookworkshops. Voor zowel bedrijven als particuliere opdrachtgevers.

Diverse opdrachten

KEUKENvuur bereidt met grote vakkundigheid, productkennis en passie voor het vak bijzonder mooie en originele gerechten. KEUKENvuur beschikt over een grote creativiteit, is punctueel en zeer flexibel: van klein feest, tot grote partij of personal chef, zijn bijdrage staat in elke gelegenheid garant voor meesterlijke kwaliteit. Mocht u prive of voor uw bedrijf een cateraar/chef-kok nodig hebben dan wordt het met KEUKENvuur gegarandeerd een groot succes.

Nicole Velthuis

Luxe zesgangen diner

KEUKENvuur maakt prachtige verrassende gerechten. Alles wordt mooi opgemaakt en perfect uitgeserveerd. Geen minpuntje te ontdekken. Een kok met ster-allures! Ik kan hem van harte aanbevelen.

Joris van Baars

Diner aan huis 45-jarig huwelijk

Als verrassing voor een 50-jarig huwelijk hebben wij KEUKENvuur bij mijn ouders een menu laten samenstellen en laten bereiden. Het was een groot succes. Leuke kleine hapjes (wat ook de bedoeling was). Deze hapjes hadden we van zijn eigen site, gevonden onder het kopje specials. Leuke opmaak van het eten: erg lekker, erg goede service aan tafel.
KEUKENvuur ruimt alles weer op en je hebt er geen omkijken naar. Fantastische ervaring die ik iedereen zou

Familie Verleun

Verjaardagsdiner

Als verrassing voor schoonpapa’s verjaardag heeft KEUKENvuur een fantastisch en origineel vijf gangenmenu samengesteld, inclusief wijnarrangement. Een ware uitdaging vanwege een aantal voedselallergieën. KEUKENvuur heeft alle verwachtingen overtroffen, had tafellinnen, -zilver en serviesgoed bij zich en heeft ons op een zeer aangename wijze laten genieten van vijf bijzondere gerechten.
Schoonpapa was er stil van en dat is hij niet snel. Sterniveau, best bewaarde geheim van NL!

Familie Scheulderman

koken op locatie en workshops

Regelmatig kookt KEUKENvuur voor onze gasten. Inmiddels heeft hij ook enkele kookworkshops voor ons uitgevoerd. Heerlijke menu’s van volledig vegetarisch tot uitgebreide kookworkshops. Altijd perfect geregeld en heerlijk zuiver eten. De passie van KEUKENvuur vindt je terug in het eten.

Hotel Koningsbed ( Evert van Voorst )

Relatiebijeenkomst ivm opening nieuw gebouw

In verband met de opening van ons nieuwe pand, heeft KEUKENvuur verschillende malen lunches, hapjes en diners (in ons pand) voor onze klanten en leveranciers verzorgd. Een en ander in groepjes van 4 t/m 10 personen afgestemd op tijdsbestek en voorkeur. Zelfs onze meest verwende Italiaanse leveranciers waren onder de indruk van de kwaliteit van het eten.
Zeker is dat Keukenvuur met haar persoonlijke en kwalitatieve benadering prima kan concurreren met een gewoon restaurant!

Raminex International BV

Leer nieuwe gerechten koken samen met een echte chefkok!

Bekijk kookworkshops