OLIJFOLIE WORKSHOP

Na deze workshop ben je een echte ‘olijfolie-expert

Olijfolie kookworkshop

Welkom in de wondere wereld van olijfolie. Dat olijfolie gezond is weten we inmiddels wel. Maar wat is olijfolie nou precies?
Waar komt het vandaan? Wat kun je ermee en hoe herken je verschillen? U leert het tijdens deze olijfolie kookworkshop.

Door middel van een presentatie en een proeverij geeft Gregor Christiaans inzicht in deze mooie wereld. Ook komen de duistere kanten van dit mooie product aan bod. Wist u bijvoorbeeld dat fraude met olijfolie aan de orde van de dag is?

Olijfolien proeven in combinatie met kleine en lekkere gerechten

Aan het einde van de cursus zijn jullie op de hoogte van de meest actuele stand van zaken in de wereld van olijfolie. Daarnaast kunnen jullie onderscheid maken tussen de verschillende gradaties olijfolie en kennen jullie de (basale) technieken en termen van het olijfolie proeven. We proeven samen verschillende olijfolien in combinatie met kleine en lekkere gerechten. Na deze workshop zijn jullie dan ook echte ‘olijfolie-experts’. Tijdens de proeverij werken we dan ook met de officiële, door de EU goedgekeurde olijfolie proef formulieren.

Deze olijfolie kookworkshop duurt 3 uur en is inclusief (alcoholische) consumpties. De tarieven voor deze specifieke workshop zijn op aanvraag. Heeft u vragen of wenst u een scherpe offerte op maat? Maak dan vrijblijvend gebruik van het contactformulier hieronder.
U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.