Nog 2 maanden en dan zit 2021 er alweer op. Het was een jaar vol maatregelen, uitdagingen en ellende. Alle reden om uit te kijken naar een jaar vol positieve geluiden en daar hoort een goede start van het jaar bij. Verras jouw familieleden dit jaar met een zelfbereide nieuwjaarsborrel met heerlijke nieuwjaarsborrel hapjes om 2022 op een lekkere, gezonde en gezellige manier in te luiden.

nieuwjaarsborrel hapjes

Verassende nieuwjaarsborrel hapjes

Je kunt natuurlijk gewoon oliebollen, appelflappen en gebak op tafel zetten. Maar als je op zoek bent naar een manier om familieleden te verrassen met unieke nieuwjaarsborrel hapjes, dan ben je hier aan het juiste adres. 2022 staat bijna voor de deur en daarom is dit het perfecte moment om na te denken over wat je dit jaar gaat doen met nieuwjaar. Is het dit jaar jouw beurt om de host te zijn op nieuwjaarsavond of houd je traditiegetrouw een nieuwjaarsborrel op nieuwjaarsdag? Hoe je nieuwjaar ook viert, een nieuwjaarsborrel met de mensen waar je van houd is de perfecte manier om het nieuwe jaar af te trappen.

Het begint allemaal met een goede voorbereiding. Denk allereerst na over hoe veel mensen je uitnodigt en zorg ervoor dat je de uitnodigingen op tijd verstuurd. Bedenk een leuk thema voor de nieuwjaarsborrel en kies muziek uit zodat je hier niet meer over na hoeft te denken. Tot slot is het belangrijk om te bedenken wat je op tafel zet, maar daar gaan wij je bij helpen.

Zorg voor een goede planning

Borrelhapjes maken is leuk en je kunt er alle kanten mee op. Ga je bijvoorbeeld voor Spaanse tapas of kies je voor zoetigheid? Om een lekkere borrelplank te maken is een goede planning essentieel. Ga na of je gasten allergieën of voorkeuren hebben zodat je hier rekening mee kunt houden. Zo word er tijdens de nieuwjaarsborrel aan iedereen gedacht.

Borrelplank maken

De borrelplank is al jaren razend populair en dat is niet voor niets. Een borrelplank bevat lekkere hapjes voor iedereen en het ziet er bovendien super feestelijk uit. Met een borrelplank maak je gegarandeerd een goede indruk op al je gasten tijdens de nieuwjaarsborrel dit jaar. Ben je niet goed in het bedenken van lekkere en simpele hapjes en heb je ook geen zin om het internet af te struinen dit jaar? Geen zorgen. Bij Keukenvuur kun je dit jaar een borrelhapjes kookworkshop boeken waarin de chef jullie leert welke hapjes bij welke drankjes passen. Zo leer je op een laagdrempelige en leuke manier om een geweldige nieuwjaarsborrel voor jouw familie en vrienden te organiseren.

Liever een borrelpakket bestellen?

Dat kan ook! Zijn jij en je vrienden en familieleden gek op gerechten van de BBQ en kun jij op nieuwjaarsdag wel een vette hap gebruiken? Bestel dit jaar onze Hapjesbox. Hierin zitten gerechten die op de Green Egg BBQ zijn bereid en bestaat uit de volgende gerechten:

  • Spiesje van kip (3 stuks) gemarineerd met whiskey en bacon
  • Bun gevuld met kofte van rundvlees met Chimichurrimayonaise en zoetzuur van wortel
  • Hotdog met cheddar kaas, truffelmayonaise en krokante uitjes
  • Diamanthaas met knoflookpeper en een salade van parelgort en pesto
  • Briochebolletje met pulled pork koolsla en barbecue saus

 

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over de borrelhapjes kookworkshop of bestel hier een borrelpakket voor nieuwjaarsdag!

Laat een reactie achter