Ieder mens is uniek. We hebben verschillende culturele achtergronden, een andere voorgeschiedenis en hebben andere ideeën over het leven. Maar er is één ding dat we allemaal gemeen hebben: iedereen houdt van lekker eten. Om dat te weten hoef je niet gestudeerd te hebben.

Boek een kookworkshop als teambuilding

Het is nog niet makkelijk om een goede teambuildingdag te organiseren. Als je activiteiten plant die niet iedereen leuk vindt, kunnen je goede bedoelingen zelfs averechts uitpakken. In plaats van één hechte groep, kan er een groepje ontstaan dat het wél naar de zin heeft terwijl een paar mensen liever meteen naar huis gaan. Zorg dat jouw teamleden allemaal een leuke dag beleven en kies voor een kookworkshop als teambuilding.

Lekker eten zorgt voor de verbinding waardoor we onze onderlinge verschillen kunnen overbruggen. Zet een groep mensen gezamenlijk aan de eettafel en er ontstaan als vanzelf de meest boeiende gesprekken. Dankzij een lekkere maaltijd kunnen we ontspannen en ontstaat als vanzelf oprechte interesse in elkaar.

Dat effect doet zich niet alleen voor  tussen wildvreemden. Op het werk hebben collega’s vaak dagelijks met elkaar te maken. Maar hoe goed ken je elkaar nou eigenlijk? Je hebt het druk, waardoor er weinig tijd is om elkaar als persoon te leren kennen.

Een kookworkshop is een leuk teamuitje voor iedereen

KEUKENvuur biedt al meer dan 10 jaar kookworkshops als teambuilding sessie voor groepen (van 10 personen of meer). We zijn enorm trots dat we in de afgelopen jaren zijn uitgegroeid tot een begrip in Utrecht en omgeving. Komen jullie ook ervaren hoe leuk een kookworkshop is als onderdeel van een teamuitje?

Tijdens de drie uur durende workshop in een van onze workshopruimtes leer je gerechten en hapjes koken waar je normaal voor naar een restaurant gaat. Daarbij zorgen we voor een ontspannen sfeer zodat je ook elkaar beter leert kennen.

Tijdens de kookworkshop worden jullie begeleid door een professionele chef-kok. Daardoor is de kookworkshop een leuk teamuitje voor iedereen.  Het maakt niet uit of je een doorgewinterde keukenprins(es) bent of zelfs moeite hebt een ei te koken. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt én als een (iets) betere kok naar huis gaat.

Kies zelf het thema van jullie kookworkshop als teambuilding activiteit

Wil je een kookworkshop die geheel gebaseerd is op de lokale keuken, of ga je voor een luxe Michelin-waardig driegangenmenu? Wil je een kookworkshop die eindigt met een diner, of is het juist de bedoeling dat je eindigt met een borrel?

Onze (chef-)koks zijn van alle markten thuis, dus het kan allemaal. We houden ook rekening met eventuele dieetwensen (halal of koosjer, glutenvrij, suikervrij, enzovoort).

Kies het thema dat jullie het meest aanspreekt en wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. We doen de boodschappen en zorgen dat het benodigde (professioneel) keukengerei voor je klaar ligt.

We denken met je mee over de perfecte kookworkshop als teamuitje

Weet je nog niet zo goed wat je wilt, of twijfel je of er in het programma van je teamuitje plaats is voor een kookworkshop? We denken graag met je mee om een kookworkshop samen te stellen die perfect past bij wat je zoekt. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geen zin om te wachten? Bel dan 030-73 700 51

Lees ook

De Indiase keuken met hun regionale specialiteiten

Koken met duurzame ingrediënten is een stuk makkelijk geworden

Corona 2021 een restaurant wandeling in hartje Amsterdam

 

Laat een reactie achter