Citroengras galanga Kroeung smaakmakers uit de keuken van Cambodja
Citroengras galanga Kroeung smaakmakers uit de keuken van Cambodja Tijdens het maken van de verschillende Cambodjaanse gerechten worden er veel verschillende smaakmakers... Lees verder
Visfilet in pittige tamarinde saus een specialiteit uit de Maleise keuken
Visfilet in pittige tamarinde saus een specialiteit uit de Maleise keuken Belacan, is een Maleisische variëteit van garnalenpasta die je misschien... Lees verder
Het vegetarische Streetfood uit de Tea stalletjes van Mumbai Bhakarwadi
Het vegetarische Streetfood uit de Tea stalletjes van Mumbai Bhakarwadi Ingrediënten: Voor het deeg -300 gr bloem -200 gr kikkererwtenmeel -1 theelepel... Lees verder
Gember kippensoep met papaja en waterspinazie naar Filipijns recept
Gember kippensoep met papaja en waterspinazie naar Filipijns recept Ingrediënten: -1 kg kippendijenvlees met bot -1,5 ltr kippenbouillon -2 sjalotten fijn gesneden... Lees verder
Adobo van kip met kurkuma en kokosmelk recept uit de Filipijnse keuken
Adobo van kip met kurkuma en kokosmelk recept uit de Filipijnse keuken Ingrediënten: -500 gr kippendijenvlees -2 groen bird eye chilipepers in... Lees verder
Groene papaja relish recept uit de Filipijnse keuken
Groene papaja relish recept uit de Filipijnse keuken Ingrediënten: -250 gr onrijpe papaja geschild -1 rode ui fijn gesneden -1 dl appelazijn... Lees verder
Chinese BBQ saus voor verschillende wok en Streetfood gerechten
Ingrediënten: -4 teentjes knoflook -1 eetlepel verse gember geraspt -1 st rode peper zonder de zaadjes fijn gesneden -3 st bosui fijn... Lees verder
Scheermesjes in gefermenteerde zwarte bonen saus met chili peper
Ingrediënten: -1 kg verse scheermesjes -4 teentjes knoflook -2 cm verse gember -50 gr gefermenteerde zwarte bonen -1 rode chili peper zonder... Lees verder
Zo maak je rendang van kip uit de Maleise keuken
Zo maak je rendang van kip uit de Maleise keuken Ingrediënten: -500 gr kippendijenvlees -1,5 dl dikke kokosmelk -1 theelepels suiker -2... Lees verder
Gebakken tijgergarnalen naar Maleise recept
Gebakken tijgergarnalen met groene en rode peper Maleis recept Ingrediënten: -500 gr gamba´s schoongemaakt -2 rode pepertjes fijngesneden -2 groen pepers fijngesneden... Lees verder
Zo maak je zelf Worcestershire saus
Ingrediënten: -2 eetlepels zonnebloemolie -4 sjalotten fijngesneden -3 eetlepels tamarindepasta -2 teentjes knoflook fijngesneden -2 eetlepels fijngesneden verse gember -1 rode peper... Lees verder
Pruimen Pickel Aziatische ingemaakt
Ingrediënten: -2 kg pruimen -4 stengels citroengras in de lengte doorgesneden -100 gr verse gember in dunne plakjes gesneden -4 limoenblaadjes -15... Lees verder
Traditionele Maleise Curry van kip uit Malacca
Traditionele Maleise Curry van kipen aardappel uit Malacca Ingrediënten: -0,5 dl zonnebloemolie -1 eetlepel mosterdzaad -500 gr kippendijenvlees in stukjes gesneden -300... Lees verder
Zo maak je jam van bospeen gember en specerijen
Ingrediënten: 1 theelepel verse gember geraspt sap van 1 citroen 1 dl sinaasappelsap 1 kg bospeen schoongemaakt en fijn geraspt 4 eetlepels... Lees verder
Zo maak je bloemkool in op de klassieke manier
Ingrediënten: -1 bloemkool in klein roosjes -7 dl appelazijn -5 dl water -20 gr grof zeezout -4 gedroogde rode peper -4 st... Lees verder
Spiesje van kip met stroop en Togarashi peper voor de BBQ
Ingrediënten: -500 gr kippendijenvlees in stukjes gesneden -½ eetlepel verse gember geraspt -½ theelepel zout; -100 gr appelstroop -1 theelepel Shichimi Togarashi... Lees verder
Marinade voor ingemaakte Noorse zalmfilet
Ingrediënten: -3 dl appelazijn -3 dl water -100 gr honing -1 theelepel zout -125 gr verse gember fijn gesneden -150 gr sjalotten... Lees verder
Gestoofd taroblad recept uit de keuken van Mauritius
Gestoofd taroblad recept uit de keuken van Mauritius Ingrediënten: -500 gr taroblad schoongemaakt en fijn gesneden -1 ui fijn gesneden -1 eetlepel... Lees verder
Rougaille de smaak maker van veel gerechten uit de keuken van Mauritius
Rougaille de smaak maker van veel gerechten uit de keuken van Mauritius Ingrediënten: -3 dl water -3 uien fijn gesneden -25 gr... Lees verder
RODE PAPRIKA JAM MET SPECERIJEN
Ingrediënten: – 5 kg rode paprika – 1 kg rijpe tomaten ontveld en in stukken gesneden ( zonder het zaad) – 1... Lees verder