LOATIAANSE KOOKWORKSHOP

LAOTIAANSE KOOKWORKSHOP

Sticky rice, gestoomde vis in bananenbladeren, heerlijke sterke vissaus, citroengras en Aziatische basilicum. Zomaar een greep uit de ingrediënten van de keuken van Laos. Laos onderscheidt zich van andere landen in Zuidoost-Azië en de keuken van Laos bevat veel bijzondere gerechten die veel van elkaar verschillen. Wat de gerechten allemaal wel gemeen hebben is dat ze vaak gebruik maken van alle smaakpapillen!

Laos’ eten: lap, mok pa en som tam

Bij de namen van de gerechten larb, mok pa en som tam zal bij de meeste mensen niet direct een belletje gaan rinkelen. Echter, als je bekijkt hoe deze gerechten gemaakt worden kan je niet anders dan watertanden. Zelf Laos’ eten leren maken? Kom dan bij ons langs voor de ‘Kookworkshop Laos’. Perfect voor een zakelijk uitje, een uitje met vrienden en vriendinnen of een andere gelegenheid.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen, reserveringen of advies. Maak gebruik van onderstaand contactformulier. U ontvangt spoedig een reactie.