Leren koken

Wil je leren koken , bijvoorbeeld met kruiden of typisch culinair? Volg workshops onder begeleiding van onze professionele chefkok. Bij ons in de kookstudio of in sommige gevallen bij u op locatie, afhankelijk van de workshop en het arrangement waar u naar zoekt.

We leren u lekker koken met verse ingrediënten, of aan de hand van een specifieke lokale keuken kookworkshop waar u gek op bent. En gaat het u om een bepaald thema, zoals het koken zonder zout of op de barbecue? Koken is een kunst, die u aan de hand van een paar belangrijke basisregels relatief eenvoudig onder de knie kunt krijgen.

Lekker en culinair

Lekker koken kan heel culinair zijn, maar gaat vooral om het combineren van fijne smaken. Dat kan door te koken met kruiden, net als op basis van een bepaalde lokale keuken. Houdt u bijvoorbeeld van Indonesisch of juist van Thais? We koken daarnaast met bijvoorbeeld de Afrikaanse keuken tot aan die van Costa Rica en Italië. Heel bekend en met gangbare ingrediënten, of juist meer bijzonder om u culinair mee te nemen over heel de wereld.

Leer koken met bijvoorbeeld insecten of specifiek als medicijn, tijdens de verschillende workshops die we kunnen organiseren. Onze chefkok is van de diverse markten thuis en kan dat uitstekend op groepen overbrengen. Jullie gaan zelf aan de slag met de verse ingrediënten, net als de belangrijke kookbenodigdheden die bij ons in de kookstudio beschikbaar zijn. We laten u zien hoe het werkt en wat de belangrijkste stappen zijn. Van handige tips tot de juiste aanpak vanuit de basis, om het koken nog veel beter onder de knie te krijgen.

Leren koken met kruiden

Heeft u zin om te koken met kruiden of wilt u vooral lekker koken? Het zijn typische vragen die we regelmatig krijgen, en waar we jullie gelukkig goed mee kunnen helpen. Bijvoorbeeld tijdens een workshop Italiaans leren koken, of aan de hand van specifieke wensen. Organiseer een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje, net als een leuke workshop voor liefhebbers van koken die dat graag nog beter onder de knie krijgen dan ze nu al hebben.

Van Indonesisch tot met kruiden of specifiek culinair, kom in Utrecht leren koken zoals een professionele chefkok dat doet. Zonder druk en ‘moeten’, maar met het plezier om aan de slag te gaan met verse ingrediënten. In een heerlijk ongedwongen sfeer, waarin we samen werken aan fijne gerechten om later samen van te genieten. Kom leren koken en doe nieuwe vaardigheden op, die ook thuis goed van pas komen om voortaan meer bijzonder smaakvolle gerechten op tafel te kunnen zetten.

Lekker leren koken of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 73 700 51, stuur een e-mail naar info@keukenvuur.nl of gebruik het online contactformulier.

We horen graag van u.