Geniet u in Italië van de rijke keuken en de geweldige historie van zowel de verschillende gerechten als de ingrediënten? Zou u graag als een ware Romein willen leren koken, maar vindt u het lastig om de juiste ingrediënten te vinden? Dan is een workshop koken als de Romeinen uitstekend geschikt, we zorgen ervoor dat u terug in de tijd kunt gaan naar het oude Rome. Daar krijgt u de kans om onder onze begeleiding te kijken als in deze prachtige oude stad, bijvoorbeeld om een heerlijke pasta of Gnocchi te maken.

Gnocchi of pasta maken

Houdt u van Gnocchi of pasta en weet u helaas niet goed hoe u dit gewoon zelf kunt maken? We zorgen tijdens de workshop voor handige handvatten en praktische tips, zodat u zelf aan de slag kunt en u de volgende keer zelf voor een heerlijk gerecht kunt zorgen. We helpen u de verschillende stappen te doorlopen, zodat u aan het eind van de kookworkshop voor het oude Rome kunt genieten van een heerlijke maaltijd. U voelt zich even een Romein die op zoek gaat naar verse ingrediënten om een maaltijd op tafel te zetten, waar u samen met vrienden of collega’s van kunt genieten.

Smaken uit het oude Rome

Het zijn de bijzondere smaken uit het oude Rome die binnen onze workshop koken centraal staan. We zorgen ervoor dat u een bijzondere kookworkshop zal beleven, waarbij we aandacht hebben voor zowel de traditionele gerechten als de traditionele wijze van bereiden. We duiken gezamenlijk even terug in de tijd, om zowel koude als warme hapjes te maken en daarna uitgebreid op z’n Romeins en Italiaans te tafelen.

Lees ook

Het geheim van koji kin
Het belangrijkste ingrediënt voor een feestje thuis
Kelantan een culinair paradijs

Gebruik je natte of droge pekel voor het roken van vis

Laat een reactie achter