Whisky kookworkshop

  De Whisky kookworkshop duurt 4 uur                                  Je betaald € 100 p.p. ( exclusief BTW)

Whisky’s zijn net zo divers en complex als de regio’s waaruit ze afkomstig zijn. Ze kunnen krachtige en uitgesproken smaken hebben, zoals die van diepe rook, die je doet denken aan een knisperend haardvuur op een koude winteravond. Deze rokerige tonen zijn vaak het resultaat van het mouten van de gerst boven een turfvuur, een traditionele methode die vooral wordt geassocieerd met Schotse whisky’s uit regio’s zoals Islay. Sommige hebben lichte, fruitige tonen die doen denken aan groene appels, peren of zelfs tropisch fruit. Anderen kunnen hints van kruiden hebben, zoals vanille, kaneel of nootmuskaat, die voortkomen uit het rijpingsproces in eikenhouten vaten.

Ontdek de lekkerste gerechten met whisky

Onze whisky kookworkshop is een viering van deze rijke diversiteit. We beginnen met een proeverij van zes zorgvuldig geselecteerde whisky’s van over de hele wereld. Van de zachte, zoete tonen van een Amerikaanse bourbon tot de kruidige complexiteit van een Indiase single malt, elke whisky vertelt zijn eigen unieke verhaal.

Maar wat is een goede whisky zonder bijpassend eten? Daarom combineren we elke whisky met een streetfood gerecht uit dezelfde regio. Deze wereldse gerechten zijn zorgvuldig gekozen om de smaken van de whisky’s te complementeren en te versterken. Of je nu geniet van een rokerige Schotse whisky met een stukje gerookte zalm, of een Japanse whisky met een delicate sushi, je zult een harmonie van smaken ervaren die zowel verrassend als heerlijk is.

Bij de Whisky kookworkshop inbegrepen

Alcoholische en non-alcoholische drankjes

Alle ingrediënten en kookbenodigdheden

Exclusief de BTW

Prijs gebaseerd op groepen van minimaal 10 personen

Boek een Whisky kookworkshop

Heb je vragen of opmerken over de kookworkshop, eventuele voorkeuren en/of allergieën? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de Tapas kookworkshop