Meer informatie bel: 030 7370051 info@keukenvuur.nl

Voor bedrijven

kookworkshop voor bedrijven of teams in Utrecht

Een gezellig bedrijfsuitje waar jullie samen in ontspannen sfeer gaan koken en eten. Veel bedrijven kiezen voor onze kookworkshops, veelal als bedrijfsuitje of voor teambuilding. Een kookworkshop is hiervoor een perfecte invulling.

We leren u en uw collega’s de lekkerste gerechten te bereiden in een unieke en gezellige kookstudio in Utrecht. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en houden vanzelfsprekend rekening met uw specifieke wensen. Rondom ons pand is veel parkeergelegenheid en kunt u volledig gratis parkeren.

Kookworkshop voor bedrijven en teams in Utrecht

U kunt al een kookworkshop volgen vanaf €47,50 p.p. (incl.btw). De kookworkshops duren 3 uur en zijn inclusief (alcoholische) consumpties. Een volledig overzicht van onze kookworkshops vindt u hier. Mocht uw favoriete kookworkshop er niet tussen staan, dan kunnen we u ook altijd een kookworkshop op maat aanbieden. Tarieven kookworkshops

kookworkshop voor bedrijven of teams in Utrecht

*Aanbieding (september oktober november)
Wij hebben in de maanden september oktober en november een speciale aanbieding. Een Streetfood kookworkshop inclusief alle non alcoholische drankjes voor slechts € 50,- euro per persoon inclusief BTW. Deze workshop duurt 3 uur en is te boeken op maandag en dinsdag, vanaf minimaal 10 deelnemers. Wilt u wel graag een kookworkshop organiseren, maar voor minder dan 10 deelnemers? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen, advies of reserveringen. Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel ons op telefoonnummer 030 7370051.