Vietnamese kookworkshop

  De Vietnamese kookworkshop duurt 3 uur                        Je betaald € 80 p.p. ( exclusief BTW)

Ben je al bekend met de smaken van Vietnam? Tijdens onze gezellige kookworkshop duiken we diep in de Vietnamese keuken. We gaan lekker aan de slag met Nuoc Mam, een vissaus die net even wat zouter is dan z’n Thaise broertje. En natuurlijk, hoe kan het ook anders, rollen we onze eigen loempia’s – dé snack waar Vietnam beroemd om is!

Een voorproefje uit Vietnam

Maar dat is nog niet alles. We gaan ook lekker wokken en spelen met allerlei geurige kruiden. Dus reken maar dat je aan het eind van de avond zit te smullen van een heerlijk Vietnamees feestmaal. En het leukste? Je doet het allemaal zelf, met een beetje hulp van ons natuurlijk! Voor maar € 70,- p.p. ben je 3 uur lang ondergedompeld in de Vietnamese keuken, inclusief onbeperkte drankjes (ja, ook alcoholische). Klinkt goed, toch? Heb je vragen, wil je reserveren of gewoon even kletsen over de workshop? Vul het contactformulier hieronder in en we komen snel bij je terug!

Bij de Vietnamese kookworkshop inbegrepen

Alcoholische en non-alcoholische drankjes

Alle ingrediënten en kookbenodigdheden 

Exclusief de BTW

Prijs gebaseerd op groepen van minimaal 10 personen

Boek een Vietnamese kookworkshop

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen, reserveringen of advies. Maak gebruik van onderstaand contactformulier. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie!