Vegetarische/ Vegan kookworkshop

  De Vegetarische/ Vegan kookworkshop duurt 3 uur                                Je betaald € 72,50 p.p. ( exclusief BTW)

Let op: de vegan workshop kost € 12,50 extra per persoon. Het is mogelijk om een vegetarische workshop te combineren met vegan gerechten voor veganistische gasten. 

In deze kookworkshop nodigen we je uit om de grenzeloze mogelijkheden van plantaardige gerechten te ontdekken en te leren hoe je smaakvolle, voedzame en creatieve maaltijden kunt bereiden zonder dierlijke producten.

Een voorproefje van de vegan keuken

De vegetarische en veganistische keuken is niet alleen een ethische of gezondheidskeuze, maar ook een viering van de overvloed en diversiteit van de natuur. Onder begeleiding van onze ervaren chef-koks leer je alles over vegan en vegetarische recepten. Of je nu al een doorgewinterde vegetariër of veganist bent, of gewoon nieuwsgierig bent naar plantaardig koken, deze workshop zal je ogen openen voor de eindeloze culinaire mogelijkheden van een dieet zonder dierlijke producten.

In onze workshops ligt de nadruk op het gebruik van lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Door te kiezen voor producten die dichtbij huis worden geteeld en op hun piek van versheid en voedingswaarde zijn, garanderen we niet alleen de beste smaak, maar dragen we ook bij aan een duurzamere voedselketen. Het gebruik van lokale producten betekent minder transport, wat resulteert in een verminderde CO2-uitstoot en een kleinere ecologische voetafdruk.

Bovendien helpt het kiezen voor seizoensproducten om de natuurlijke cyclus van de aarde te respecteren en te ondersteunen. Het betekent ook dat je geniet van een gevarieerd dieet, afgestemd op de verschillende seizoenen van het jaar.

Bij de Vegetarische/ Vegan kookworkshop inbegrepen

Alcoholische en non-alcoholische drankjes

Alle ingrediënten en kookbenodigdheden 

Exclusief de BTW

Prijs gebaseerd op groepen van minimaal 10 personen

Boek een Vegetarische/ Vegan kookworkshop