Tapas kookworkshop

  De Tapas kookworkshop duurt 3 uur                                  Je betaald € 72,50 p.p. (exclusief BTW)

Een tapas kookworkshop met verse Spaanse ingrediënten. Reis culinair met ons mee naar de mooiste gebieden in Andalusië, waar we samen met jullie de heerlijkste gerechten bereiden. We werken aan bekende en minder bekende gerechten, waarmee we het toegankelijk houden of juist zorgen voor een workshop op niveau. Onze professionele chef kent de lekkerste ingrediënten en vertelt graag over de manier waarop ook u die het best kunt inkopen om daarmee te gaan koken. We organiseren een tapas kookworkshop, waarbij we meer vertellen over zowel Andalusië en de eetgewoonten als de verse ingrediënten waar we mee werken. Ze zijn heel belangrijk om lekker Spaans te koken, zoals ook de Spanjaarden zelf dat zouden doen.

Ontdek authentieke Tapas

Onze tapas maken we altijd met 100% verse ingrediënten, die we inkopen in de hoogst mogelijke kwaliteit. Op die manier proeven jullie het echte Spanje, onder begeleiding van een professionele chef. We vertellen meer over de ingrediënten en over de manier waarop u die het best kunt bereiden. Tijdens de workshop zijn we beschikbaar voor vragen en bieden we de begeleiding die u prettig vindt.

Samen werken we aan 10 tot 11 heerlijke tapasgerechten, zoals de Spanjaarden zelf daar ook van zouden smullen. Bovendien serveren we de tapas in de typische Spaanse schalen, voor een authentieke uitstraling van het geheel. Het wordt op die manier een bijzonder geslaagde workshop,  goed geschikt voor bedrijfsuitjes en bijvoorbeeld om een vrijgezellenfeest te vieren. En zin om uw verjaardag op een bijzondere manier te vieren of een andere bijzondere gelegenheid? Ook daarvoor hebben we allerlei leuke mogelijkheden.

Een kookworkshop tapas is een heerlijke manier om samen aan de slag te gaan. Tijdens de workshop (Tapas maken) staan plezier en lekker eten centraal, net als de drankjes die daar natuurlijk bij horen. Zin in een goed glas rode wijn uit Spanje of een van de andere dranken? Wij zorgen ervoor dat we alles klaar zetten, zodat jullie daar geen omkijken naar hebben. Het is een van de elementen die klanten waarderen in onze kookworkshops met tapas, en waarvoor ze graag nog een keer terugkomen om ook de andere keukens beter te leren kennen.

Bij de Tapas kookworkshop inbegrepen

Alcoholische en non-alcoholische drankjes

Alle ingrediënten en kookbenodigdheden

Exclusief de BTW

Prijs gebaseerd op groepen van minimaal 10 personen

Boek een Tapas kookworkshop

Heb je vragen of opmerken over de kookworkshop, eventuele voorkeuren en/of allergieën? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de Tapas kookworkshop