Sushi & sashimi workshop

  De Sushi & sashimi kookworkshop duurt 2.5 uur                                  Je betaald € 52,50 p.p. (exclusief BTW)

Let op: de genoemde prijs is voor kookworkshops die tot 16:00 duren. Voor workshops in de avonduren ontvang je een prijs op maat. 

Nigiri, Futo Maki en Maki; zijn dat de termen waar het water bij in de mond loopt? Na de borrel workshop sushi & sashimi van 3 uur heeft de Japanse keuken geen geheimen meer voor jou! Je kunt de sushi & sashimi vervolgens uitstekend zelf rollen. Bovendien leggen we tijdens de sushi kookworkshop meer uit over verse vis en waar je op moet letten bij het kopen hiervan. Boek nu een sushi en sashimi kookworkshop. Deze workshop verzorgen wij in de middaguren.

Ontdek Sushi & sashimi 

Sushi verwijst naar gerechten die gemaakt zijn met azijnrijst, die vervolgens wordt gecombineerd met verschillende ingrediënten zoals vis, zeevruchten, groenten en soms tropisch fruit. Er zijn verschillende soorten sushi. Sashimi is puur en eenvoudig, waardoor de kwaliteit en versheid van de vis centraal staan. Het wordt vaak beschouwd als een delicatesse en is een ware traktatie voor liefhebbers van rauwe vis. Hoewel beide gerechten vaak worden geassocieerd met rauwe vis, kunnen ze ook ingrediënten bevatten die gekookt, gegrild of gemarineerd zijn. Wat sushi en sashimi zo geliefd maakt, is de delicate smaak, de textuur en de kunstzinnige presentatie, die de Japanse aandacht voor detail en respect voor ingrediënten weerspiegelt.

Bij de Sushi & sashimi kookworkshop inbegrepen

Non-alcoholische drankjes

Alle ingrediënten en kookbenodigdheden 

Prijs gebaseerd op groepen van minimaal 10 personen

Boek een Sushi & sashimi kookworkshop

Heb je vragen of opmerken over de kookworkshop, eventuele voorkeuren en/of allergieën? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de Sushi & sashimi kookworkshop