Streetfood kookworkshop

  De Streetfood kookworkshop duurt 3 uur                                  Je betaald € 72,50 p.p. (inclusief BTW)

Kent u de klassiekers uit het streetfood, of wilt u daar graag kennis mee maken tijdens een streetfood kookworkshop? Dan is deze workshop echt iets voor u. We bereiden een aantal klassiekers uit verschillende wereldsteden, zoals een Thaise rundvleessalade, een sesamgarnalen-toast en de bekende springrolls. Organiseert u bijvoorbeeld een feestje thuis of op de zaak? Dan vormt de kookworkshop met streetfood een uitstekende keuze. Boek nu een streetfood kookworkshop in Utrecht.

Ontdek Streetfood gerechten

Streetfood is een essentieel onderdeel van de culinaire cultuur van veel landen over de hele wereld. Het verwijst naar de verscheidenheid aan etenswaren en drankjes die op straat worden verkocht, vaak vanuit mobiele stalletjes of karretjes. Streetfood is niet alleen een snelle en betaalbare manier om te eten, maar het biedt ook een unieke kans om de lokale smaken en tradities van een regio te ervaren.

Van de pittige taco’s in Mexico en de smaakvolle saté in Indonesië tot de knapperige falafel in het Midden-Oosten en de dampende dim sum in Hong Kong; streetfood weerspiegelt de rijke diversiteit van wereldkeukens. Het eten van streetfood is ook een sociale activiteit, waarbij locals en toeristen samenkomen om te genieten van heerlijk eten in een levendige en vaak bruisende omgeving.

Bij de Streetfood kookworkshop inbegrepen

Alcoholische en non-alcoholische drankjes

Alle ingrediënten en kookbenodigdheden 

Inclusief de BTW

Prijs gebaseerd op groepen van minimaal 10 personen

Boek een Streetfood Kookworkshop 

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen, reserveringen of advies. Maak gebruik van onderstaand contactformulier. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie!