Sri lankaanse kookworkshop

  De Sri Lankaanse kookworkshop duurt 3 uur                                  Je betaald € 85 p.p. ( exclusief BTW)

Een Sri Lankaanse kookworkshop staat uiteraard in het teken van de lokale keuken. Stiekem nieuwsgierig naar de Sri Lankaanse keuken en willen jullie dat graag met vrienden en familie delen? Tijdens de kookworkshop uit Sri Lanka zorgen we voor een aantal lokale gerechten, op basis van de bekende rijst met bijgerechten zoals dal (linzen), papadam en vis, kip of beef. De keuken in Sri Lanka is niet zo verfijnd als in veel andere Aziatische landen, maar heeft toch meer dan voldoende te bieden voor een boeiende kookworkshop.

Ontdek de lokale keuken van Sri Lanka

Tijdens een huwelijksreis naar Sri Lanka zal de bekende ‘rice & curry’ in ieder geval niet ontbreken, iets waar we in de kookworkshop Sri Lanka dan ook graag op in gaan. Daarnaast gaan we aan de slag met een aantal soorten fruit die je zowel in Sri Lanka als in een aantal andere Aziatische keukens vindt. Op die manier kunnen jullie nog eens genieten van de prachtige huwelijksreis naar Sri Lanka of vormt de Sri Lankaanse kookworkshop met vrienden een goede voorbereiding op de reis van jullie leven.

De Sri Lankaanse keuken maakt grotendeels gebruik van Aziatische invloeden, wat betekent dat je er behoorlijk pittig kunt eten. Aan de andere kant houden de inwoners van Sri Lanka enorm van fruit. We gaan daar binnen de kookworkshop graag mee aan de slag. Op die manier zorgen we er binnen de kookworkshop Sri Lanka voor dat er een variatie aan gerechten ontstaat, waar jullie na afloop gezamenlijk van kunnen genieten.

Bij de Sri lankaanse kookworkshop inbegrepen

Alcoholische en non-alcoholische drankjes

Alle ingrediënten en kookbenodigdheden 

Exclusief de BTW

Prijs gebaseerd op groepen van minimaal 10 personen

Boek een Sri lankaanse Kookworkshop 

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen, reserveringen of advies. Maak gebruik van onderstaand contactformulier. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie!