Originele nieuwjaarsborrel

  De originele nieuwjaarsborrel duurt 3 uur                        De prijs van deze kookworkshop is op aanvraag

Houd jij elk jaar een nieuwjaarsborrel voor vrienden, familie of collega’s? En ben je op zoek naar ideeën voor een originele nieuwjaarsborrel in 2023? Dan ben je bij Keukenvuur aan het juiste adres! Tijdens een kookworkshop leer je samen met je vrienden, familieleden of collega’s om unieke borrelhapjes te maken. Denk bijvoorbeeld aan palmiers van oude kaas of sticky mango garnalen. Met unieke en verrassende gerechtjes die perfect bij de borrel passen, organiseer je in 2023 een memorabele en originele nieuwjaarsborrel zonder zorgen.

Ontdek onze originele nieuwjaarsborrel

Tijdens de kookworkshop nieuwjaarsborrel leer je van een professionele chef welke smaken goed bij verschillende dranken passen. Je leert ook hoe je een lekkere borrelplank voorbereidt waarop hapjes worden geserveerd die bij iedereen in de smaak vallen. Zijn er bijvoorbeeld mensen met allergieën of dieetwensen in jouw omgeving, dan kun je dit voor de kookworkshop kenbaar maken. Zo kunnen wij tijdens de kookworkshop rekening houden met de wensen van iedereen die de kookworkshop volgt.

De voorbereidingen voor de feestdagen kunnen niet vroeg genoeg beginnen. Daarom is dit het perfecte moment om een kookworkshop nieuwjaarsborrel te volgen. Bij Keukenvuur staat onze chef graag klaar om je te helpen bij het samenstellen van een originele kerstborrel in 2023. Wacht niet langer en boek direct een kookworkshop om op tijd voorbereid te zijn op de feestdagen!

Ben je benieuwd naar de kosten van een kookworkshop nieuwjaarsborrel? Onderaan deze pagina kun je een vrijblijvende offerte opvragen voor de kookworkshop. De prijs van de workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers. (Alcoholische) dranken zijn bij de prijs inbegrepen, zodat de kookworkshop een échte borrel wordt! Bij Keukenvuur doen we hard ons best om een volledige ervaring te verzorgen tijdens onze kookworkshops. Omdat de feestdagen er al snel aankomen, is het belangrijk om op tijd een kookworkshop te boeken.

Wacht niet te lang, want de plekjes voor deze workshop zijn beperkt.

Bij de Nieuwjaarsborrel kookworkshop inbegrepen

Alcoholische en non-alcoholische drankjes

Alle ingrediënten en kookbenodigdheden 

Prijs gebaseerd op groepen van minimaal 10 personen

Boek een Nieuwjaarskookworkshop

Heb je vragen of opmerken over de kookworkshop, eventuele voorkeuren en/of allergieën? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de Sushi & sashimi kookworkshop