Mexicaanse kookworkshop

  De Mexicaanse kookworkshop duurt 3 uur                                  Je betaald € 80 p.p. ( exclusief BTW)

Een kookworkshop Mexico zorgt voor een uniek inkijkje in de wereld van de Mexicaanse keuken. De keuken is over heel de wereld bekend, al weten veel mensen niet dat het eigenlijk gaat om een samenvoeging van de Azteekse, Maya en Spaanse keukens. De invloed van de Azteken is nog terug te vinden dankzij het gebruik van maïs in veel van de gerechten. Tijdens de Mexicaanse kookworkshop gaan we daar uiteraard mee aan de slag, net als met een aantal andere typisch lokale ingrediënten.

De Mexicaanse keuken kent een aantal heerlijke gerechten, het is wat dat betreft niet vreemd dat de Spanjaarden erin zijn geslaagd om de gerechten over heel de wereld populair te maken. We kennen in Nederland bijvoorbeeld de guacamole en de taco’s, tijdens de Mexicaanse kookworkshop gaan we daarnaast aan de slag met minder bekende gerechten en ingrediënten uit dit mooie land.

Ontdek de mexicaanse keuken

De Mexicaanse keuken maakt onder andere veel gebruik van bonen en aardappelen, waardoor we daar binnen de kookworkshop veelvuldig mee aan de slag zullen gaan. Daarnaast kun je tijdens de kookworkshop Mexico rekenen op bijvoorbeeld chilipeper en papaja; twee van de bekende smaakmakers. Ook ananas komt er veelvuldig voor in de gerechten. Bekende hoofdgerechten uit de Mexicaanse keuken zijn bijvoorbeeld chilaquiles, enchilada, picadillo en quesadilla.

We zorgen er tijdens de Mexicaanse kookworkshop voor dat er een aantal gerechten aan bod komen. We vertellen meer over de typisch Mexicaanse ingrediënten en zorgen er samen voor dat er aan het eind van de kookworkshop een heerlijke maaltijd op tafel staat, om daar samen van te genieten.

Bij de Mexicaanse kookworkshop inbegrepen

Alcoholische en non-alcoholische drankjes

Alle ingrediënten en kookbenodigdheden 

Exclusief de BTW

Prijs gebaseerd op groepen van minimaal 10 personen

Boek een Mexicaanse Kookworkshop 

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen, reserveringen of advies. Maak gebruik van onderstaand contactformulier. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie!