Of je nu bekend bent met de Colombiaanse keuken of voor het eerst de geheimen van deze keuken wilt ontdekken, onze workshop is voor iedereen toegankelijk en biedt een geweldige kans om kennis te maken met de keuken van Colombia.
De Thaise keuken is gebaseerd op onder andere pepers, koriander, limoen en knoflook. Dit zijn dan ook de basis ingrediënten waar wij gebruik van zullen maken tijdens de kookworkshop voor de Thaise keuken.
Maleisië heeft zelf eigenlijk geen heel duidelijke keuken, het gaat om een mix van de Chinese, Indiase, Arabische, Portugese en Engelse gerechten. Het is wat dat betreft een bijzondere mengelmoes, die al een even bijzondere smaak oplevert.
Zin in een iIaliaanse kookworkshop in Utrecht? Het is de favoriete keuken van veel mensen, en we snappen heel goed waarom. Tijdens de kookcursus gaan we aan de slag met heerlijk verse ingrediënten.
Sticky rice, gestoomde vis in bananenbladeren, heerlijke sterke vissaus, citroengras en Aziatische basilicum. Zomaar een greep uit de ingrediënten van de keuken van Laos.
Een machtige keuken waar de invloed van de zee en het gebruik van specerijen goed terug te vinden is. In de kookworkshop Portugees koken laten wij je kennis maken met verschillende Portugese gerechten.
Cambodja is het land van de wereldberoemde Kampot peperkorrels en het land van de Mekong rivier waar grote hoeveelheden vis door zwemmen. Maar Cambodja heeft nog veel meer te bieden!
Zin in een Filipijnse kookworkshop? Met heerlijke gerechten zoals lechon, longanisa of tortas? Het zijn, respectievelijk, een in z’n geheel geroosterd varken, een inheemse worst en eierwarps. Drie lekkere gerechten uit de Filipijnse keuken.
Tijdens de Zuid Afrikaanse kookworkshop maken we uitbundig gebruik van de verschillende specerijen, waardoor we gerechten met pit op tafel kunnen zetten.
Ben je al bekend met de smaken van Vietnam? Tijdens onze gezellige kookworkshop duiken we diep in de Vietnamese keuken. We gaan lekker aan de slag met Nuoc Mam. Benieuwd?