Koken als medicijn

  De Koken als medicijn workshop duurt 3 uur                                Je betaald € 67,50 p.p. (exclusief BTW)

Let op: de genoemde prijs is voor kookworkshops die tot 16:00 duren. Voor workshops in de avonduren ontvang je een prijs op maat. 

Welkom bij deze unieke kookworkshop, waar voeding en welzijn samenkomen in een harmonieuze symfonie van smaken en gezondheid. “Koken als Medicijn” is niet zomaar een culinaire ervaring; het is een reis naar het hart van de helende kracht van voedsel.

Een voorproefje van de Koken als medicijn workshop

Al eeuwenlang hebben culturen over de hele wereld de genezende eigenschappen van bepaalde voedingsmiddelen erkend. Van de ontstekingsremmende voordelen van kurkuma tot de hart-gezonde eigenschappen van olijfolie, de natuur heeft ons een schat aan ingrediënten gegeven die zowel voedzaam als therapeutisch zijn.

In deze workshop zullen we de principes van voedingsgeneeskunde verkennen en leren hoe we heerlijke gerechten kunnen bereiden die niet alleen het gehemelte behagen, maar ook het lichaam voeden en genezen. Onder begeleiding van onze ervaren chef-koks en voedingsdeskundigen duik je in de wereld van helende kruiden, specerijen en andere natuurlijke ingrediënten. Je leert hoe je deze kunt integreren in dagelijkse maaltijden om welzijn te bevorderen en ziekten te voorkomen.

Bij de Koken als medicijn workshop inbegrepen

Alcoholische en non-alcoholische drankjes

Alle ingrediënten en kookbenodigdheden 

Prijs gebaseerd op groepen van minimaal 10 personen

Boek een Koken als medicijn workshop