Meer informatie bel: 030 7370051 info@keukenvuur.nl

Klassieke kookworkshops

KLASSIEKE KOOKWORKSHOPS

Wilt u samen genieten van een klassieke kookworkshop, waarin we het traditionele koken op een mooie wijze aan bod laten komen? Zoekt u naar een activiteit om als team nader tot elkaar te komen, of om samen de goede resultaten te vieren?

Keukenvuur heeft een uitgebreide ervaring met de klassieke keuken, we zijn daardoor het ideale adres om de ware klassiekers onder de knie te krijgen. We koken samen heerlijke gerechten, waar jullie vervolgens tijdens het diner of de borrel van kunnen genieten. Uiteraard kunt u tevens deelnemen met een groep vrienden of uw familie, een kookworkshop organiseren we al vanaf 10 personen.

De klassieke kookworkshops bij Keukenvuur duren zo’n 2,5 – 3 uur en zorgen voor een goed begrip van de klassieke keuken. We nodigen u graag uit in onze kookstudio in Utrecht, of kunnen de workshop organiseren op iedere andere geschikte locatie in het land. De basis-kookworkshop in de klassieke keuken kunnen we aanbieden vanaf €47,50 per persoon ( inclusief de BTW ). Op de pagina tarieven kookworkshops kunt u alle prijzen van de kookworkshops vinden

We kunnen een kookworkshop op basis van 10 personen of meer al aanbieden vanaf €35 per persoon, exclusief Btw. Wilt u wel graag een kookworkshop organiseren, maar voor minder dan 10 deelnemers? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Een greep uit de mogelijkheden:

Thema workshops
Streetfood kookworkshops
Kookworkshop op maat
Lokale keukens

BBQ workshop Grill Dome

Onze BBQ workshop Grill Dome is een veelzijdige BBQ-workshop, die u tijdens ieder seizoen kunt gebruiken. We maken gebruik van de Big Green Egg-Grill Dome, een spectaculaire barbecue die het mogelijk maakt hiermee te werken zoals het ooit allemaal bedoeld is.

Bakken, braden, grillen en roken, we laten het tijdens de BBQ workshop Grill Dome allemaal aan bod komen. We gaan gedurende 3 uur aan de slag met Louisiana soulfood, wat na afloop een heerlijke maaltijd met unieke gerechten op zal leveren. De BBQ is het favoriete speeltje van zowel hobby- als topkoks, waardoor dit altijd een geslaagde workshop is.

Aanmelden workshop

Drie- of vier gangen seizoensmenu

Wilt u een avondje feestelijk uitpakken? Dan is de kookworkshop voor een drie- of vier gangen seizoensmenu uitstekend geschikt. We zorgen tijdens de workshop voor de begeleiding door een chef, die u helpt om 3 of 4 gangen te bereiden (meer is ook mogelijk). U gaat in kleine groepjes aan de slag, om samen aan alle gerechten te kunnen werken.

Uiteraard maken we zoveel mogelijk gebruik van de producten van het seizoen. Op die manier laat de kookworkshop voor een drie- of vier gangen seizoensmenu u in aanraking komen met een aantal verschillende ingrediënten en gerechten, die samen een heerlijke maaltijd vormen.

Aanmelden workshop

Kookworkshop voor grote groepen

Klassieke kookworkshops voor grote groepen zijn ook mogelijk bij KEUKENvuur. Jullie kunnen onder andere gebruik maken van de klassieke kookworkshops voor grote groepen die er beschikbaar zijn. We zorgen dan bijvoorbeeld voor een BBQ workshop voor grote groepen, een Zuid-Afrikaanse kookworkshop of een inkijkje in de Maleise keuken. Willen jullie meer leren over de Indonesische, de Indische of de Italiaanse keuken? We zorgen graag voor een kookworkshop voor grote groepen op basis van een 3- of 4-gangen seizoensmenu, of gaan juist een heel andere richting uit binnen de Hollandse kookworkshop. Tijdens de kookworkshops voor grote groepen verzorgen wij de verse ingrediënten en de keukenmaterialen die we nodig hebben, zodat jullie daar geen omkijken naar hebben en we direct aan de slag kunnen.

Aanmelden workshop

Meest gestelde vragen

Klik hier voor Prijzen & Voorwaarden

CONTACT OF EEN OFFERTE OP MAAT

Benieuwd naar de mogelijkheden van een klassieke kookworkshop, of wenst u een offerte op maat te ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we horen graag van u. U kunt hiervoor gebruik maken van de contactpagina of ons telefoonnummer 030 7370051