Italiaanse kookworkshop

  De Italiaanse kookworkshop duurt 3 uur                                  Je betaald € 75 p.p. ( exclusief BTW)

Zin in een iIaliaanse kookworkshop in Utrecht? Het is de favoriete keuken van veel mensen, en we snappen heel goed waarom. Tijdens de kookcursus gaan we aan de slag met heerlijk verse ingrediënten, waar we jullie graag goed mee leren koken.

We koken pasta’s, pesto’s, risotto’s en bijvoorbeeld panna cotta, net als andere typisch Italiaanse gerechten waar we allemaal van houden. Dat doen we met verse en pure ingrediënten, zoals bloem, eieren en olie. Op die manier maken jullie zelf de pasta, net als de andere Italiaanse gerechten.

Ondertussen vertellen we graag over de rijke Italiaanse keuken, zoals een ware grootmoeder dat daar zou doen. En bij de maaltijd waar jullie samen van genieten serveren we natuurlijk een goed glas Italiaanse wijn. Het is op die manier een heel fijne keuken voor een kookcursus in Utrecht, bijvoorbeeld met een groep vrienden of met heel de familie.

Ook leuk voor bedrijven en vrijgezellenfeesten

De kookcursus Italiaans in Utrecht organiseren we vaak voor bedrijven en vrijgezellenfeesten. Heeft u met de afdeling of met heel het bedrijf iets te vieren en zoekt u daarvoor naar een leuke en vooral lekkere activiteit? Dan is het een uitstekend idee om samen Italiaans te komen koken. Wij zorgen voor alle ingrediënten en de belangrijke kookbenodigdheden, zodat jullie daar meteen mee aan de slag kunnen.

We organiseren het koken en natuurlijk ook het tafelen, inclusief heerlijke Italiaanse wijn die goed past bij de ingrediënten die we serveren. Op die manier is het voor jullie een geweldige ervaring, die uitstekend geschikt is voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Goed geschikt om samen te eten, bijvoorbeeld om daarna nog even de stad in te gaan om daar een drankje te gaan doen.

En benieuwd wat we naast de Italiaanse kookcursus in Utrecht kunnen organiseren? Er zijn workshops beschikbaar op basis van de verschillende lokale keukens, net als op basis van een thema zoals koken met BBQ, koken met bier of koken met whisky. De keuken heeft voor ons geen geheimen, zowel voor het diner als wanneer jullie samen willen werken aan een onvergetelijke borrel.

Bij de Italiaanse kookworkshop inbegrepen

Alcoholische en non-alcoholische drankjes

Alle ingrediënten en kookbenodigdheden 

Exclusief de BTW

Prijs gebaseerd op groepen van minimaal 10 personen

Boek een Italiaanse Kookworkshop 

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen, reserveringen of advies. Maak gebruik van onderstaand contactformulier. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie!