Filipijnse kookworkshop

  De Filipijnse kookworkshop duurt 3 uur                                  Je betaald € 85 p.p. ( exclusief BTW)

Zin in een Filipijnse kookworkshop? Met heerlijke gerechten zoals lechon, longanisa of tortas? Het zijn, respectievelijk, een in z’n geheel geroosterd varken, een inheemse worst en eierwarps. Drie lekkere gerechten uit de Filipijnse keuken, zeer de moeite waard tijdens een workshop. Net als tal van andere gerechten, met broodjes, kip en varkensvlees. Of met rundvleesbrokken en loempia’s. Altijd met een brede variatie, omdat de keuken invloeden heeft vanuit meerdere delen van de wereld. Dat maakt een Filipijnse kookworkshop tot een heel interessante keuze, om samen van een bijzondere keuken te genieten.

Een voorproefje uit de lokale keuken van de filipijnen

De keuken in de Filipijnen is heel divers, net als de bevolking zelf. Door de eeuwen heen zijn er invloeden voorbij gekomen vanuit China en Maleisië, net als vanuit Spanje en zelfs een beetje vanuit Amerika en India. Daardoor is er een multiculturele keuken ontstaan, die het ontzettend gevarieerd maakt om daarmee te gaan koken. Geniet bijvoorbeeld van schotels met vis en rijst, zoals in een paella of de cocidos. Zin om samen te koken tijdens een Filipijnse kookworkshop? Wij zorgen er met de verschillende gerechten voor dat jullie daar samen mee aan de slag kunnen. Door te werken aan heerlijke gerechten, op basis van bijzondere ingrediënten. Die we uit de Nederlandse keuken niet kennen en die we ook in de rest van Europa niet zo snel tegenkomen. En die juist daarom zeer de moeite waard zijn, om op een andere manier te koken dan we gewenst zijn.

Bij de Filipijnse kookworkshop inbegrepen

Alcoholische en non-alcoholische drankjes

Alle ingrediënten en kookbenodigdheden 

Exclusief de BTW

Prijs gebaseerd op groepen van minimaal 10 personen

Boek een Filipijnse Kookworkshop 

Interesse in een Filipijnse kookworkshop om deze bijzondere keuken te leren kennen? Meld je aan voor de workshop om te koken op z’n Filipijns. Of neem contact op voor meer informatie. We vertellen je graag meer over de Filipijnse keuken, net als over de andere kookworkshops die we voor je kunnen organiseren.

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen, reserveringen of advies. Maak gebruik van onderstaand contactformulier. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie!