Drie- of vier gangen seizoensmenu

  Drie- of vier gangen seizoensmenu duurt 3 uur                                Je betaald € 75,- p.p. ( exclusief BTW)

Wil je een avondje feestelijk uitpakken? Dan is de kookworkshop voor een drie- of vier gangen seizoensmenu uitstekend geschikt. We zorgen tijdens de workshop voor de begeleiding door een chef, die jullie helpt om 3 of 4 gangen te bereiden (meer is ook mogelijk). Je gaat in kleine groepjes aan de slag, om samen aan alle gerechten te kunnen werken.

Een voorproefje van een Drie- of vier gangen seizoensmenu

Of het nu gaat om een intiem diner voor twee of een feestelijk banket, het samenstellen van meerdere gangen vereist inzicht, planning en een vleugje creativiteit. Onder begeleiding van onze ervaren chef-koks leer je hoe je een harmonieus menu kunt samenstellen dat zowel visueel aantrekkelijk als gastronomisch bevredigend is. Van het kiezen van seizoensgebonden ingrediënten en het perfectioneren van kooktechnieken tot het kunstig opmaken van borden, elke stap van deze workshop is ontworpen om je te inspireren en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Bij onze kookworkshops ligt de nadruk op duurzaamheid. We geloven sterk in het gebruik van lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Niet alleen omdat ze verser en smaakvoller zijn, maar ook omdat ze een kleinere ecologische voetafdruk hebben. Door lokaal te kopen, ondersteunen we onze lokale boeren en gemeenschappen en verminderen we de CO2-uitstoot die gepaard gaat met het vervoer van voedsel over lange afstanden.

Bij de Drie- of vier gangen seizoensmenu kookworkshop inbegrepen

Alcoholische en non-alcoholische drankjes

Alle ingrediënten en kookbenodigdheden 

Exclusief de BTW

Prijs gebaseerd op groepen van minimaal 10 personen

Boek een Drie- of vier gangen seizoensmenu

Uiteraard maken we zoveel mogelijk gebruik van de producten van het seizoen. Op die manier laat de kookworkshop voor een drie- of vier gangen seizoensmenu jullie in aanraking komen met een aantal verschillende ingrediënten en gerechten, die samen een heerlijke maaltijd vormen. Boek nu een drie of vier gangen kookworkshop.