Chocolade workshop

  De Chocolade kookworkshop duurt 3 uur                                  Je betaald € 55 p.p. (exclusief BTW)

Let op: de genoemde prijs is voor kookworkshops die tot 16:00 duren. Voor workshops in de avonduren ontvang je een prijs op maat. 

Ben je een ware ‘Choco-holick’ en dus verzot op alles wat met chocolade te maken heeft? Dan is dit dé kookworkshop voor jou. We gaan aan de slag met witte chocolade, melkchocolade en pure chocolade. Deze verschillende soorten chocolade smaken op zichzelf al heerlijk maar het dak gaat er pas echt af bij het proeven van de bonbons die we samen gaan maken.

Ontdek de lekkerste gerechten met Chocolade

Tijdens deze workshop duiken we dieper in de wereld van cacao en ontdekken we de oorsprong en geschiedenis van dit geliefde ingrediënt. Je leert over het tempereren van chocolade, een cruciale stap om die perfecte glans en knapperigheid te bereiken. We zullen ook experimenteren met verschillende vullingen voor onze bonbons, zoals karamel, noten, en fruit.

Maar daar blijft het niet bij! Naast bonbons gaan we ook andere chocoladelekkernijen maken zoals truffels, chocoladebark met diverse toppings en chocolade gedoopte aardbeien. Elke deelnemer krijgt de kans om zijn of haar eigen creativiteit te gebruiken en unieke chocoladecreaties te maken.

Aan het einde van de workshop ga je niet alleen naar huis met een schat aan chocoladekennis, maar ook met een doos vol zelfgemaakte chocoladelekkernijen om te delen (of stiekem zelf op te eten). Dus, of je nu een beginnende chocoladeliefhebber bent of een doorgewinterde choco-expert, deze workshop biedt voor ieder wat wils en garandeert een smakelijke en leerzame ervaring.

Bij de Chocolade kookworkshop inbegrepen

Koffie en thee voor bij de hapjes

Alle ingrediënten en kookbenodigdheden

Inclusief de BTW

Prijs gebaseerd op groepen van minimaal 10 personen

Boek een Chocolade kookworkshop

Heb je vragen of opmerken over de kookworkshop, eventuele voorkeuren en/of allergieën? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de chocolade kookworkshop!