Caribische kookworkshop

  De Caribische kookworkshop duurt 3 uur                                  Je betaald € 77,50 p.p. (exclusief BTW)

De kookworkshop voor de Caribische keuken is vaak een feest van herkenning, vanwege de smeltkroes van invloeden uit Spanje, Engeland, Afrika, Frankrijk, Portugal, China, Denemarken en zelfs Nederland. Het zijn de koloniën geweest van deze landen en zij namen destijds hun eigen gerechten en specerijen mee, waardoor de Caribische keuken bekend staat om de sterke kruiding en de grote variatie aan gerechten.

Een voorproefje uit de Caribische keuken

Ben jij zelf op vakantie geweest in Aruba, Curaçao, Dominicaanse Republiek of een ander mooi oord in het Caraibisch gebied? Dan herken je de volgende keuken vast. We maken tijdens de kookworkshop voor de Caribische keuken gebruik van bijvoorbeeld ui, peper, knoflook en kerrie. We richten ons op de specialiteiten van de verschillende landen en eilanden, waardoor er heerlijke gerechten ontstaan waar u na afloop natuurlijk samen van kunt genieten.

Bij de Caribische kookworkshop inbegrepen

Alcoholische en non-alcoholische drankjes

Alle ingrediënten en kookbenodigdheden 

Exclusief de BTW

Prijs gebaseerd op groepen van minimaal 10 personen

Boek een Caribische Kookworkshop 

Benieuwd wat de Caribische keuken voor jou in petto heeft? Kom dan langs bij onze Kookworkshop Cambodja. In 3 uur tijd nemen we je mee op culinaire reis door dit prachtige land en ga je zelf een aantal heerlijke gerechten bereiden. Daarmee is de kookworkshop het perfecte zakelijke uitje, maar ook uitstekend voor een dag vermaak met vrienden of familie.

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen, reserveringen of advies. Maak gebruik van onderstaand contactformulier. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie!