Cambodjaanse kookworkshop

  De Cambodjaanse kookworkshop duurt 3 uur                                  Je betaald € 85 p.p. ( exclusief BTW)

Cambodja is het land van de wereldberoemde Kampot peperkorrels en het land van de Mekong rivier waar grote hoeveelheden vis door zwemmen. Maar Cambodja is ook het land van een grote hoeveelheid tropische vruchten en ingelegde groenten. Volg een Cambodjaanse kookworkshop en leer meer. 

Een voorproefje uit de lokale keuken van Cambodja 

Naast rijst en vis is er echter nog veel meer waar de keuken van Cambodja bekend om staat, dit leer je tijdens de Cambodjaanse kookworkshop. Gefermenteerde sauzen, ingelegde groenten en peper zijn de belangrijkste smaakmakers. In tegenstelling tot andere landen in Zuidoost Azië wordt chili daarentegen veel minder gebruikt. Deze ingrediënten staan aan de basis van een aantal heerlijke Cambodjaanse gerechten. De Cambodjaanse keuken onderscheidt zich van andere landen door het gebruik van de Kampot peper in plaats van chili. Ook de ingelegde groenten zijn erg populair en vanwege de ligging van het land wordt er veel vis gegeten.

Bij de Cambodjaanse kookworkshop inbegrepen

Alcoholische en non-alcoholische drankjes

Alle ingrediënten en kookbenodigdheden 

Exclusief de BTW

Prijs gebaseerd op groepen van minimaal 10 personen

Boek een Cambodjaanse Kookworkshop 

Benieuwd wat de Cambodjaanse keuken voor jou in petto heeft? Kom dan langs bij onze Kookworkshop Cambodja. In 3 uur tijd nemen we je mee op culinaire reis door dit prachtige land en ga je zelf een aantal heerlijke gerechten bereiden. Daarmee is de kookworkshop het perfecte zakelijke uitje, maar ook uitstekend voor een dag vermaak met vrienden of familie.

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen, reserveringen of advies. Maak gebruik van onderstaand contactformulier. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie!