Meer informatie bel: 030 7370051 info@keukenvuur.nl

Vergaderarrangementen

VERGADERARRANGEMENTEN IN ONZE KOOKSTUDIO

Op zoek naar inspiratie of gewoon eens de dagelijkse patronen doorbreken? Kom anders vergaderen, kom vergaderen bij ons in de kookstudio. U heeft de mogelijkheid om aansluitend een kookworkshop op maat te volgen, daarnaast kunnen wij de volledige catering voor u verzorgen.

Wilt u anders vergaderen op een bijzondere locatie? De creativiteit spat er bij ons in de kookstudio vanaf. Dankzij het grote aantal nieuwe prikkels komen de deelnemers gemakkelijk op nieuwe ideeën en heeft u de mogelijkheid om de traditionele denkwijzen te doorbreken. Wij helpen u voor een creatieve sessie te zorgen, u kunt bij ons in de kookstudio totaal anders vergaderen dan u gewend bent.

Verzorgde catering of een kookworkshop

Benieuwd hoe het anders vergaderen in de praktijk vorm kan krijgen? We kunnen bijvoorbeeld de catering verzorgen tijdens de vergadering. Uiteraard hebben we bij ons in de kookstudio een aantal handige hulpmiddelen beschikbaar, waarmee we u tijdens en na de vergadering van dienst kunnen zijn. Daarnaast kunt u bij ons in de kookstudio anders vergaderen om vervolgens een kookworkshop op maat te volgen. Wilt u graag eens aan de slag met een lokale keuken of is het na een creatieve sessie een goed moment om aan een bijzonder gerecht te gaan werken? We kunnen u na de andere vergadering op een uitstekende wijze van dienst zijn.

Teamspirit en creativiteit tijdens het vergaderen

Het anders vergaderen leidt tot een betere teamspirit en helpt ervoor te zorgen dat de deelnemers hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. De vergadering in een andere omgeving zorgt ervoor dat het mogelijk is om buiten de bekende kaders te denken, het vergaderen op een andere locatie zorgt voor out-of-the-box ideeën waar u anders wellicht nooit opgekomen was.

Anders vergaderen bij ons in de kookstudio? Combineer het met catering of een kookworkshop op maat, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact op