De kookworkshops voor grote groepen hebben een heerlijk actief en creatief karakter. Wij zorgen er samen met jullie voor dat de groep een nieuwe keuken kan ontdekken. Tijdens de kookworkshop gaan jullie aan de slag kunnen met gerechten die je anders niet snel op tafel zou zetten. Wilt u de Franse of de Italiaanse keuken beter leren kennen, of het verder weg zoeken met een Vietnamese kookworkshop?

Kookworkshops voor grote(re) groepen in Utrecht organiseren

Tijdens de  kookworkshops voor grote(re) groepen gaan we samen met u aan de slag onder leiding van een professionele chefkok. Hij zorgt voor de juiste wijze van bereiden,  en leert jullie nieuwe technieken om de verschillende ingrediënten op een vlotte manier te bereiden en de juiste smaak mee te geven.

Voor grote groepen ruim 20 verschillende kookworkshops

Binnen de kookworkshops voor grote groepen hebben jullie de keuze uit meer dan 20 verschillende workshops. Daarnaast bent u van harte welkom bij ons in de kookstudio waar ruimte is voor grote groepen.We kunnen u adviseren over de benodigde ruimte en faciliteiten om goed te kunnen koken. We hebben een uitgebreide ervaring met grote groepen en kunnen geheeld op maat een arrangement maken.

Thema en streetfood kookworkshops voor grote groepen

Binnen de kookworkshops voor grote groepen zijn er daarnaast enkele thema’s en streetfood workshops beschikbaar. We kunnen bijvoorbeeld een olijfolie kookworkshop organiseren, of er met een chocolade workshop voor zorgen dat er van alles te snoepen valt. Willen jullie koken met bier of met insecten? ook dat is mogelijk. We kunnen ook een tapas borrel kookworkshop organiseren, of zorgen voor sushi en een meer algemene borrel workshop. Neem contact op.De mogelijkheden zijn eindeloos, we kennen diverse ingrediënten en unieke maaltijden waarmee we de groepen binnen onze kookworkshops iedere keer weer verrassen.


Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.