De kookworkshops voor grote groepen hebben een heerlijk actief en creatief karakter, we zorgen er samen met jullie voor dat jullie een nieuwe keuken kunnen ontdekken of aan de slag kunnen met gerechten die u anders niet snel op tafel zou zetten. Wilt u de Franse of de Italiaanse keuken beter leren kennen, of het verder weg zoeken met een Vietnamese kookworkshop?

Binnen de kookworkshops voor grote groepen zorgen we standaard voor verse ingrediënten en gaan we samen met u aan de slag onder leiding van een professionele chefkok. Hij zorgt voor de juiste wijze van bereiden en leert jullie nieuwe technieken om de verschillende ingrediënten op een vlotte manier te bereiden en de juiste smaak mee te geven.

Ruim 20 verschillende kookworkshops

Binnen de kookworkshops voor grote groepen hebben jullie de keuze uit meer dan 20 verschillende workshops. Daarnaast bent u van harte welkom bij ons in de kookstudio waar ruimte is voor jullie allemaal, of komen we graag naar een locatie toe die u op het oog heeft. We kunnen u adviseren over de benodigde ruimte en faciliteiten om goed te kunnen koken. We hebben een uitgebreide ervaring met kookworkshops voor grote groepen en beschikken over het Workshop-keurmerk, waardoor we u daar goed mee van dienst kunnen zijn.

Thema en streetfood kookworkshops voor grote groepen

Binnen de kookworkshops voor grote groepen zijn er daarnaast enkele thema’s en streetfood workshops beschikbaar. We kunnen bijvoorbeeld een olijfolie kookworkshop organiseren, of er met een chocolade workshop voor zorgen dat er van alles te snoepen valt. Willen jullie koken met bier of met insecten, of er binnen de kookworkshop voor grote groepen voor zorgen dat Whisky de basis vormt voor onze activiteiten? We kunnen een tapas borrel kookworkshop organiseren, of zorgen voor sushi en een meer algemene borrel workshop. De mogelijkheden zijn eindeloos, we kennen diverse ingrediënten en unieke maaltijden waarmee we de groepen binnen onze kookworkshops iedere keer weer verrassen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via onderstaand formulier of bel naar telefoonnummer 030 7370051.

Klik hier voor Prijzen & Voorwaarden


Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.