De workshop

Whisky of Whiskey (het is maar hoe je het bekijkt) is al lang niet meer de drank voor heren die er van genieten na het diner in combinatie met een sigaar!

Whisky’s zijn hip en happening. Kwamen ze vroeger voornamelijk uit de klassieke landen (Schotland, Ierland) tegenwoordig komen ze overal vandaan. Wist je bijvoorbeeld dat er alleen al in Nederland zes verschillende whisky’s geproduceerd worden?

Whisky’s kunnen heel uitgesproken zijn, denk dan bv aan een diepe rooksmaak. Maar whisky’s zijn ook super delicaat met een geur en smaak van fruit en of kruiden. Net als met wijn kun je heerlijk met whisky koken. Probeer eens een paar druppels van een gerookte whisky in een bouillon en je krijgt gelijk een mooie diepte in smaak.

Onze whisky kookworkshop bestaat uit een proeverij van zes verschillende whisky’s van over de hele wereld. Deze whisky’s worden worden gecombineerd met zes wereldse Streetfood gerechten.

De whisky kookworkshop duurt 4 uur en is inclusief de whisky proeverij en consumpties.

 

Wat krijg je?
inclusief whisky proeverij
inclusief de drankjes
prijs is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers
Inclusief de BTW
Hoe lang duurt het?

Deze kookworkshop duurt ongeveer 4 uur

Wat kost het?

Deze kookworkshop kost nu € 100 per persoon.

Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.

Vind je het lastig om te kiezen?

Geen probleem, we helpen je graag een handje

Start de kookworkshop keuzehulp