De workshop

Houdt u elk jaar een nieuwjaarsborrel voor vrienden, familie of collega’s? En bent u op zoek naar ideeën voor een originele nieuwjaarsborrel in 2023? Dan bent u bij Keukenvuur aan het juiste adres! Tijdens een kookworkshop leert u samen met vrienden, familieleden of collega’s om unieke borrelhapjes te maken. Denk bijvoorbeeld aan palmiers van oude kaas of sticky mango garnalen. Met unieke en verassende gerechtjes die perfect bij de borrel passen, organiseert u in 2023 een memorabele en originele nieuwjaarsborrel zonder zorgen.

Tijdens de kookworkshop nieuwjaarsborrel leert u van een professionele chef welke smaken er goed bij verschillende dranken passen. U leert ook hoe u een lekkere borrelplank voorbereid waarop hapjes worden geserveerd die bij iedereen in de smaak vallen. Zijn er bijvoorbeeld mensen met allergieën of dieetwensen in uw omgeving, dan kunt u dit voor de kookworkshop kenbaar maken. Zo kunnen wij tijdens de kookworkshop rekening houden met de wensen van iedereen die de kookworkshop volgt.

De voorbereidingen voor de feestdagen kunnen niet vroeg genoeg beginnen. Daarom is dit het perfecte moment om een kookworkshop nieuwjaarsborrel te volgen. Bij Keukenvuur staat onze chef graag klaar om u te helpen bij het samenstellen van een originele kerstborrel in 2023. Wacht niet langer en boek direct een kookworkshop om op tijd voorbereid te zijn op de feestdagen!

Volg snel een nieuwjaarsborrel kookworkshop

Bent u benieuwd naar de kosten van een kookworkshop nieuwjaarsborrel? Op deze pagina kunt u een vrijblijvende offerte opvragen voor de kookworkshop. De prijs van de workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers. (Alcoholische) dranken zijn bij de prijs inbegrepen zodat de kookworkshop meer is dan alleen een workshop. Bij Keukenvuur doen wij hard ons best om een volledige ervaring te verzorgen tijdens onze kookworkshops. Omdat de feestdagen er al snel aankomen is het belangrijk om op tijd een kookworkshop te boeken. Wacht niet te lang, want de plekjes voor deze workshop zijn beperkt.

Wat krijg je?
Prijs op aanvraag
Hoe lang duurt het?

Deze kookworkshop duurt ongeveer 4 uur

Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.

Vind je het lastig om te kiezen?

Geen probleem, we helpen je graag een handje

Start de kookworkshop keuzehulp